Da, ovo je čisto moje mišljenje, a znao sam biti u krivu :P
Ali, što se tiče dijelova za performanse to nije upitno, ovdje postoji više tih stvari koje mijenjaju performanse automobila no
na kraju krajeva i U2 i Carbon i ovaj NFS imaju u tom dijelu opcije ubrzanje-krajnja brzina, drift-grip, tvrdi ovjes-mekani ovjes i sve te ostale sličnosti
tako da tu nema neke velike razlike između tih igara, čak je skoro niti nema.
A što se vizualnih promjena tiče, ovo što si ti mene citirao... Koliko se ja sjećam:
Vizualno je na U2 i Carbonu moguće raditi više promjena ali ovdje to sve izgleda (vjerojatno zbog godine izlaska) nekako (ne mogu naći drugu riječ) uvjerljivije, baca na Fast and Furios 1 i 2 po izgledu automobila osim tih neonkica i tako to...
U NFSu novom (odigranoj beti) niti imaš neonki (barem na beti nije bilo) niti hidraulike, niti nitrous purge-a, niti onaj test drive kako se već je zvao kao na U2 niti možeš tako detaljno mijenjati širinu guma, niti "fabricirati" ostale dijelove kao na Carbonu.
Isto tako u odnosu na U2 nema toliko trkačkih modova. Nema race wars, nema drag moda... To nisu neke velike razlike ali ih ima.
Ja se nadam da će neke stvari do izlaska PC verzije promijeniti jer sam u nepuna dva dana odigrao sve što je beta pružala, odvozio sam sve trke (one koje najviše
love donose i više puta) da mogu odvoziti čim više automobila.
Znači, nema toliko vizualne kostumizacije u novoj igri u odnosu na U2 i C ali baš je šteta što nema dana i nekih "izložaba automobila" gdje se mogu naći igrači
i pokazivati jedni drugima svoje igračke ali nikad se ne zna, možda nešto od toga izbace u nekom DLCu. Mislim da je na U2 bio veći naglasak kada smo se pravili važni sa izgledom
svojeg automobila i to mi ovdje baš jako nedostaje. Htio sam završiti u nekim novinama ali toga više nema, na žalost. Možda opet bude.
Da je igra meni bila zabavna, lijepa i da sam je sa guštom odigrao- jesam

A ovaj link gore... Ja obožavam takve finte povremeno pogledati i nadao sam se da će ova igra biti stvarni U3 ali iskreno, ovo je više U2,5 :P