Lijepo od tebe kaj ti se dalo tolko pisati odjednom, u nekim stvarima se slažem s tobom ali u više njih ne.
Naravno da oni mali gmizavci padaju od prve ali u ponekim špiljama ili pak u Planes of Oblivion nejde sve ko podmazano.
Nema se kaj vrijedno ukrasti....?
Svakako da ima, od hrpe zlata do vrijednih oružja, oklopa ili potiona - koje ak ih već imaš lijepo prodaš i za skupljenu lovu pojačavaš si omiljeno oružje i oklop do besvijesti ili pak podižeš statse kod master trenera. Krađa itekak ima smisla

Veliš ne sviđaju ti se putovanja, pa ko ti brani da nejdeš pješice ili s konjem - ja sam cijelo vrijeme tak prolazil jer nije za propustiti sve divote koje se mogu vidjeti, a da ne govorim na kolko questova, bandi, špilja usput naiđeš...
Kaj se tiče guildova, apsolutno mi je najomiljeniji Dark Brotherhood iako završava neslavno ali ipak...
Ona obleka mi rula, a još više Shadowmere - koji su igrali znaju ko je to \

/
Meni je Oblivion iznad prosjeka, jednak Morrowindu.
Oba su nastavka genijalna, Morrowind je izašel prije pa je pobral veću slavu, zasluženo.
I za kraj, kaj se tiče ekspanzija za Oblivion, imam obje; Knights of the Nine i Shivering Isles ali nažalost nisam ih igral.
Možda, čak i vjerojatno i njih zaigram - naravno da imam sejvse od Obliviona

A sad bu i grafika bolja jer sam sve odigral na starom kompu