Evo dogurao i ja do levela 50.
Al bas gledam ovaj svoj game time i cudno mi je nesto.. Od pocetka imam osjecaj kako mi pise premalo sati i evo bas isao pogledat na Dinodinixov profil njemu pise 36 sati, a meni 23, a oboje smo level 50. Vjerojatno neki bug ili nesto.
Cudo je igra i stvarno ima hrpa stvari za otkrit i naucit. Evo npr. do prije par dana ultimate od Zarye mi je bio totalno bezvezan, al kad se kombinira sa Roadhogovim ultimateom mozes rjesit cjeli protivnicki tim u jednom potezu.
Poceo sam igrat i sa ostalim herojima, u pocetku sam peglao samo Roadhoga i Soldier 76, a drugi su mi bili onako, bezvezni. Sada vidim da je svaki odlican ako znas kada i u kojoj prilici ga iskoristit. Npr. onaj Torbjorn mi je bio smece lik, a sada vidim da je cudo od heroja i da moze svasta napravit.
Mada nisam jos igrao sa svim herojima, ona Symetra mi je bezvezna, sa Pharah treba bas znat igrat, tesko mi je ikoga pogodit, sa Tracer isto, itd.
Onaj Junkrat mi je isto cudo, npr. u onoj Eichenwalde mapi gdje su uski prostori moze cuda napravit sa svojim bombama.
Daleko najljepsi skin do sada.