HCL.HR

Painkiller (Hell and Damnation)

• 21 Odgovora
  • 5426 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Painkiller (Hell and Damnation)
« Odgovori #15 : 09. Listopad, 2012., 18:09 »
što je za 50 kuna više od tvog mjesečnog prihoda, jadniče  ;)

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #16 : 09. Listopad, 2012., 18:13 »
ja ne moram ništa radit jer sam bogat kmetu   :mrs:

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #17 : 09. Listopad, 2012., 18:24 »
Manje offtopica, više Painkillera.  :wildboy:

*

xPh4rIm

• *
  • 122
  • .xTHc.
« Odgovori #18 : 09. Listopad, 2012., 18:57 »
ignorirajući ovog lika, moram samo napomenut koliko me u zadnje vrijeme dosta iritira forsiranje "old skul" atributiranja raznih igara koje namjerno vraćaju te neke debilne karakteristike u igre. Naravno ono što se dobije je dosadno govno kao npr u slučaju Serious Sam 3 (tj općenito SS serijala...), Duke nukem, etc, pa "old skul" postaje lak način rađenja nazadnih igara sa budžetom 20 kuna i zarađivanja lakog keša na 12-godišnjacima koji misle da su kul ako igraju "old skul" igre, a u isto vrijeme nisu svjesni da su "old skul" igre bile "old skul" jer...su stare. i nisu mogle bit bolje/inteligentnije/nešto.

Stvarno nema potrebe za vrijeđanjem bez obzira kako piše.

Sta rage cinis radi mene ? HAHAHAHAH bas mi je drago,jos jedan pokazatelj djetinjatosti  :fpalm: ..... nije old skul nego "Old School"
"atributiranja raznih igara koje namjerno vraćaju te neke debilne karakteristike u igre" znas li ti djete drago kolko se ti brukas,daj stvarno ako ima neko reci mu OMF :loludara: :fpalm: :loludara:
Kakvo crno atributiranje igara,Old School igre su one koje su Old School i gotovo,nemozes sad ti uvodit neke promjene ili inovitete,i sama rijec kaze "Old"  :fpalm:
Cilj vecine old school igara je njihov dobar gameplay i dosta izazova,posto veze nemas o tome,niti imas uopce iskustva s time prestanimo o tome uopce pricat  :fpalm:
Old School igre za tebe imaju debilske karakteristike  :ave: pa sta reci koju poslugu porati stvarno,daj mani se gaming-a  :fpalm:

*

xPh4rIm

• *
  • 122
  • .xTHc.
« Odgovori #19 : 09. Listopad, 2012., 19:02 »
Ev nakon silnog :facepalmanja malo o Painkilleru ... Mislim da ce bit bogovski nastavak jer se i ne mjenja uopce,sto me pravo veseli  :ave:
Naviru sjecanja mocnog Overdose-a,lunapark misije i epic muzike - EPIC -  :ave:  :thumbs:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #20 : 09. Listopad, 2012., 19:03 »
 :hihi:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing