RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Ovo ulazi prečesto i lagano, samo kad se nađeš slobodan i "neometan" u kaznenom.
Citat: SweeX - 28. Prosinac, 2017., 12:57Igra li iko Master ligu? - Kako vam ide i koje klubove vodite ? :) Ja vodim Barcelonu evo vec drugu sezonu i polako dodajem trofeje u klub Fulham, superstar. Jedva sam usao u Premier ligu. Ogranicenje budzeta, neatraktivan klub za transfere i milion drugih stvarim veliki izazov :)
Igra li iko Master ligu? - Kako vam ide i koje klubove vodite ? :) Ja vodim Barcelonu evo vec drugu sezonu i polako dodajem trofeje u klub
Citat: bhlazio - 28. Prosinac, 2017., 14:21Citat: SweeX - 28. Prosinac, 2017., 12:57Igra li iko Master ligu? - Kako vam ide i koje klubove vodite ? :) Ja vodim Barcelonu evo vec drugu sezonu i polako dodajem trofeje u klub Fulham, superstar. Jedva sam usao u Premier ligu. Ogranicenje budzeta, neatraktivan klub za transfere i milion drugih stvarim veliki izazov :)Dobar, valjda te nece nogirati kao sto sam ja imao slucaj xd. Prvu sezonu u ML uzeo Barcu B, odradio koliko-toliko solidnu sezonu i dobio nogu. Onda sam uveo Rayo u prvu, odradio tu 2-3 sezone. Zadnju sezonu kaze sef, bar 9to mjesto u lige, a ja tu sezonu bas katastrofa bio u domacem prvenstvu, zavrsim negdje 15to mjesto, ali vjerujes li uzmem titulu Evropa lige i dobijem otkaz na kraju xd. Nisam mogao vjerovat. Onda preuzeo Deportivo, zavrsio prvi u grupi Evropa lige sa max brojem bodova i zove Barca Nisam mogao odbiti hehue. Inace i ja igram na super star i challenge mod za potpuni uzitak
igram 8 razlicitih master liga odjednomtottenhamstuttgartmontpelliersampdoriavalladolidaustria wiengremiodinamo vinkovcito su klubovi koje vodim :P
Originalna igra na Steamu ili piratska?
@Hrv4tin4, dodao sam te na PS4, pa ako budes nagodan da nekada odigramo koju PES-a :) Tim mi je slab, ali moze se igrati (Koulibaly, Morata, Rashford, Suso ...)