Čuj ove teško im je čekat 2 min
E odkad je na Steamu aktivan PUBG search time se u DOTI 2 digao na ladnih prosječnih 6-7 min
Enivej da budem ontopic a ne seruckam po portalu jer tamo je previše komentara i nepregledno je:
Sviđa mi se Zokijeva reccenzija i mislim da cu probati novi PES. Kupiti...eh sad....ovisi.
S frendom sam nabio previše sati za izbrojati u PES 2018 (ide na listu uskoro) i jednostavno sam se uz svjetsko čak i malo zasitio nogometa.
No ono što me privlači da isprobam novi PES je
Zokijeva izjava da komp više ne igra tako mehanički, tako robotski.To je ono što nas je najviše smetalo u zadnjih 4 sezone s Mančom kaj smo odigrali. Na top player ili world class igra postaje preteška...zapravo rekao bih ne preteška nego jednostavno rečeno : nepoštena. Osim nevjerovatno točnih dodavanja kroz cijelu tekmu komp uvijek igra na istu šablonu i skoro uvijek mu prolaze identični golovi. Situacije 1v1 uopce necu spominjati. Svaki gol pada na wc ili top player, ali svaki. De Gea ni protiv slabijih klubova ne može obraniti aposlutno ništa 1v1. Nepošteno suđenje ponekad također. Udarci s 30 metara koji završe u rašljama itd...ok nogomet je ko ne zabije taj dobije. Ali tu je prečesta situacija da cijelu utakmicu pritiščete ti i frend imate 8-9 udaraca, komp niti jedan na okvir i naravno komp dobije akciju u 90min i naravno zabije. I tak 3-4 kola zaredom. Slobodno nam recite loši ste ali opet na profesional niti jedna utakmica nam više nije izazov i sa slabijim klubovima trpamo 4-5 komada. Dok na top player dolazi teški grč koji u skoro svakoj tekmi izbije zadovoljstvo igranja jer u 95% utakmica te prati osjecaj nepoštenja.
Situacija nepoštenja reži ruku ma pucaj u me, ma stavi me na detektor laži: Polufinale eng kupa. Man Utd vs Arsenal. Mi manča.
Arsenal igra na topl player odlično i muči nas na sredini terena. No bez obzira na to dižemo se upučujemo puno udaraca na gol. Naravno ovaj brani ko lud. Drugo poluvrijeme Arsenala nema, doslovno ne dolaze do lopte mi pucamo svakih par minuta ali ne, lopta ne ulazi. Kraj. Produžeci. Sami kraj produžetaka. Ja sjebem totalno u čistom znojnom grču palac mi pada slučajno na krug i cepam neku protivničku budalu u 16-ercu. Ludilo. Frend jebe keve, Ti si idiot!!! Mikytarian namješta loptu na crtu. Frend viče ajdeee iskupi se pročitaj ga. Frajer puca desno. Neki jebeni glas mi je rekao desno. Gljiva ide desno. Nigdje drugdje nije otišla reži mi glavu nego desno. De Gea se baca lijevo. Nismo debili pucali smo penale sto puta znamo i pucat i branit. Sama majka bogorodica valjda ista ona kaj štiti sad Mamica me tada spriječila da ne grunem gamepad ne u zid nego ravno u telku. To i činjenica da su pecto kuna. Jebemti PES isusov

Vracamo se u iducoj sezoni na profi. Nikakav izazov. Jebemti nerazmjer. Jebemti PES

al ajd bilo je puno odličnih tekmi i puno zabave pa se ajd isplati. Ali ne za 400 KN. Samo velik popust.
Moje pitanje za novi PES 2019:
Za one koji su proveli dosta vremena u karijeri, sezonama itd. Da li je taj osjecaj i dalje prisutan ? Taj glupi osjecaj nepoštenja ? Ili je došlo do poboljšanja inteligencije ? Komp na težim razinama igra atraktivniji, ljepši nogomet, atraktivan i raznovrsan ? Ili i dalje postoje situacije kada koliko god mučno bilo vidiš da je igra odlučila da tu tekmu moraš izgubiti ?
I pritom ne mislim na korner zastavica situacije
Ne fkt tog je bilo i prije više puta mi se desilo

Molim neka odgovaraju oni koji imaju bar jedno 5-10 utakmica na top player ili world class. Hvala.
Frendu je ovo čak bitnije nego meni, želimo se nadograditi ali nedam novac samo zbog ljepših travnjaka ili stadiona.
P.S. Dobra reca, vrlo ugodna za čitanje bilo kome tko bar malo voli nogomet.