dobro, iako ne vidim svrhu takih stvari...
If it aint broken, dont fix it.
istina.
isto tako (dok nije došla šestica) ja sam stalno igrao preko krila (giggs i c. rulz) i nisam bio prekul sa time. sad kad još uvijek tražim klub sa kojim bi halao ni sam ne znam kak da igram. zato i je malo varijacija.
i grga ne igra gej. iako uvijek zabije isti gol :dancing:
i ti isto ne igraš gej
ali jelić zato...OMG nemre bit ni jedna tekma a da ne dobijem neki homo krump gol nakon 6 odbijanaca, dvaput metnuto kroz noge pa onda gol. ma dao mi je mali peder svakakvih. zato ne volim igrat protiv njega. baš gledao jučer njega i njegovog buraza. buraz mu uzme lazio, on uzme barcu. i povede buraz u 20-oj i drži on 1:0. i onak 90. minuta jelić poludi uzme ronaldinha, solo prodor u kojem prođe 4 igrača, jedan na jedan pukne po sredini (jer je ne skilovan za stisnut stranu or sth), lopta mu se odbije natrag i zabije gol. mislim znam da se to stalno događa inače, ali njemu stalno. na kraju ga je dobio na penale :P
ili sa robertom recimo. kod njega nema različitih golova. solo prodor po krilu, okomiti ulazak unutra, povratna i 4:0. i to su svi golovi. jest da treba bit skilovan za to ali svejedno mi je jadno primit pet golova u tekmi na isti način od kojeg se nemreš obranit jer messi i ronaldinjo imaju driblig, tehniku, balance,agility sve do jaja nabrijano. ali svejedno on je više kul jer ne gloata šest dana posle kak me pobjedio, ne gleda replayeve čak ni kad mi zabije neki jebeni gol (neš kaj bi i ja vidio :P ) i općenito gubio ili vodio ne sere ko jelić joj kak mi sad to nije ušlo, joj kak se sad popiknuo, je ziher da me sad prošao.

tak da protiv tebe i grge je prekul igrat.bar znam da ak je poraz bar nije
a)velki
b)gej