RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Neznan koju igru da fps igru da uzmen. Igran većinom igre tipa kantera,nikakva svemirska sranja.
Dvoumim se. Hoću li kupiti Far Cry 4 ili Far Cry Primal ili oboje? Čitao sam da je Primal mapa gotovo ista kao i mapa Far Crya 4 pa me zanima koja je bolja ili da odigram jednostavno obje? :) Također me zanima isplati li se uopće kupiti Far Cry 4?
Pozdrav ljudi, dakle ovako.. Trebam pomoc. Uskoro kupujem jednu igru, no ne mogu se odluciti, da uzmem Uncharted 4 ili da prednarucim overwatch? Mislim Overwatch sam igrao open betu i stvarno STVARNO sam uzivao. Igra je odlicna po mom misljenju. S druge strane, Uncharted je vizualno najbolja igra dosada, a i imam prva 3 dijela pa bi zelio i preci 4. dio da zavrsim serijal :3 Btw Uncharted mi je jedan od najdrazih serijala uopce.. Stvarno se ne mogu odluciti, Uncharted ili Overwatch? Molim vas pomocccc :S
Citat: donmate - 16. Svibanj, 2016., 21:08Dvoumim se. Hoću li kupiti Far Cry 4 ili Far Cry Primal ili oboje? Čitao sam da je Primal mapa gotovo ista kao i mapa Far Crya 4 pa me zanima koja je bolja ili da odigram jednostavno obje? :) Također me zanima isplati li se uopće kupiti Far Cry 4?Ja tebe ne razumijem.. Kaže da se dvoumiš i onda kažes kako možeš oboje.. Pa šta onda razmišljaš kad možeš oboje? Tvoje pitanje nema smisla..