RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Trebao bih preporuku...neku pucačinu dobru(da se moze mp),po mogućnosti da je mogu fino , bez štekanja derat..Specifikacije mog kompa..Intel Core Quad 2.4GHzRami 4 gbGrafa : ATI Radeon 4750
Citat: Civa008 - 05. Veljača, 2015., 20:42Trebao bih preporuku...neku pucačinu dobru(da se moze mp),po mogućnosti da je mogu fino , bez štekanja derat..Specifikacije mog kompa..Intel Core Quad 2.4GHzRami 4 gbGrafa : ATI Radeon 4750Battlefield Bad Company 2 imaš na steamu. Sad je doduše 20 eura ali bude često na akciji pa gledaj da uloviš. Ako te zanima piraterija Modern Warfare serijal je krekovan od strane NosTeam.com Imaš i piratske servere ali to dolazi sa velikim brojem hackera kao i sve drugo što je piratsko. Možeš koristiti i GameRanger program i provjeriti koje igre podržava. Sasvim je lagan i ja sam na njemu igrao krekovan Modern Warfare prvi dio nekih 2 godine. Ima hakera ali nađe se finih servera.
Neka igra da je dobra,ali da je staro vrijeme sa macem/strijelom 3D...(ali da nema moci kao Skyrim,itd.) :)Hvala.
Citat: edviiN - 07. Veljača, 2015., 17:08Neka igra da je dobra,ali da je staro vrijeme sa macem/strijelom 3D...(ali da nema moci kao Skyrim,itd.) :)Hvala.Blade of Darkness. Nekoliko puta sam je završio i fenomenalna je. Dosta liči na dark souls jer borba je uvijek samo sa fizičkim oružjem i svaki protivnik te može ubiti. Tako da moraš paziti na kretanje itd. Definitivno probaj :)
Citat: Iris94 - 07. Veljača, 2015., 17:28Citat: edviiN - 07. Veljača, 2015., 17:08Neka igra da je dobra,ali da je staro vrijeme sa macem/strijelom 3D...(ali da nema moci kao Skyrim,itd.) :)Hvala.Blade of Darkness. Nekoliko puta sam je završio i fenomenalna je. Dosta liči na dark souls jer borba je uvijek samo sa fizičkim oružjem i svaki protivnik te može ubiti. Tako da moraš paziti na kretanje itd. Definitivno probaj :)Hvala na ovakom brzom odgovoru ali nije mi nekako igra cool posto grafika nije dobra Vise bi volio nesto kao ja u gradu i nas napadaju mi njih ali 3D (gledao sam gameplay) ovakve igre sto sam opisao ali nemogu da se sjetim kako se zove..Ali opet hvala,budem mozda probao ako nebude drugih preporuka..
Mount n Blade TO JE TO STO TRAZIM. Hvala ljudino,ako jos neko ima neki predlog neka kaze :)I probat cu 'mozda' Blade of Darkness
Ja nenormalno volim ove 2D platformere, poput Limbo-a ili Mark of the ninja. Pa me zanima ako neko ima da mi preporuci neki dobar platformer