RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Imam jedno pitanje. Igra mi se neka post apokalipticna igra i razmisljam izmedu stalkera i metroa 2033. Ako stalker, koji? Najvise me privlaci černobil.
Citat: Kinaivan - 19. Ožujak, 2015., 22:48Imam jedno pitanje. Igra mi se neka post apokalipticna igra i razmisljam izmedu stalkera i metroa 2033. Ako stalker, koji? Najvise me privlaci černobil. Meni je Call of Pripyat odličan.
Citat: Nasty Rabbit - 26. Veljača, 2015., 15:19Pozdrav ljudi, nisam mogao naći bolju temu od ove, za moje slejdeće pitanje pa evo ga...Ulovila me nostalgija za Yu Gi Oh-om. Zna li netko neku browser ili bilo kakvu igru sa tematikom yu gi oha (kartanje jel). Pa skini PlayStation emulator i igraj normalno bez problema.
Pozdrav ljudi, nisam mogao naći bolju temu od ove, za moje slejdeće pitanje pa evo ga...Ulovila me nostalgija za Yu Gi Oh-om. Zna li netko neku browser ili bilo kakvu igru sa tematikom yu gi oha (kartanje jel).
Moze preporuka za neki fps,a da nije Cod,Bf,FC, od 2009-2014 godine.Preporucite 2-3 dobra fps-a pa cu se odlucit Hvalaaa
Već sam postavio temu s istim pitanjem ali nisam dobio neki odgovor. Kao sto je u naslovu napisano trazim nekakvu PC nesto manju.Eo vec igram duze vrijeme MC ali to je kao sve igre dosadilo bar meni.Nebih navodio ništa određeno jer volima reznih stvari.