avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
nemaš pojma lol
Ima li tko kakav prijedlog za Game Boy Advance igru, a da nisu pokemoni jer sam nedavno završio Emerald i sad želim nešto drugo zaigratiOno što tražim je:- RPG*- Turn Based borba*- Što je moguće manje japanski (može biti iz Japana, ali da nema taj čudni napadni feel) - Na engleskom*, po mogućnosti kvalitetno prevedenStvari označene zvjezdicom (*) su obavezne, ostalo i nije toliko važnoNadam se da ćete biti široke ruke s prijedlozima
AC Brotherhood, FC 3, DMC, su igre koje su me stvarno držale za kompom. AC3, nije, vjerojatno jer su makli priču u novi svijet.. Prije toga sam igrao Dragon age origins, i starije igre bazirane na D&Du, Baldurs gate 2, Icewind Dale. Radnja iz povijesti, ili mitologije uvijek, ali rijetko kad futuristička tipa Mass Effect i tome slično ne dolaze u obzir.. Igre u kojima je ambijent kao u Oblivionu i Skyrimu, isto ne dolaze u obzir, to mi je pretiho i previše tromo. Eto, nadam se da nisam prezahtjevan.. pa daj preporučite nešto za PC
Citat: Me666 - 08. Listopad, 2013., 23:55Ima li tko kakav prijedlog za Game Boy Advance igru, a da nisu pokemoni jer sam nedavno završio Emerald i sad želim nešto drugo zaigratiOno što tražim je:- RPG*- Turn Based borba*- Što je moguće manje japanski (može biti iz Japana, ali da nema taj čudni napadni feel) - Na engleskom*, po mogućnosti kvalitetno prevedenStvari označene zvjezdicom (*) su obavezne, ostalo i nije toliko važnoNadam se da ćete biti široke ruke s prijedlozima Breath of Fire, 1 i 2, portovi sa snesa.YuGiOh dual academy, ako voliš tcg.
Jel ima neko neku dobru,po mogucnosti noviju igru za preporucit?