RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Upalio igru samo da je probam i presao sam samo onaj trening na pocetku (prilicno je dug) i igra mi se jako sviđa. Jedva cekam sutra nastaviti igrat. Ako nesto ne budem znao prec, poslat cu ti poruku. :€
Imam veoma slab racunar i ne znam sta da igram. :tired: 2 GB ramPentium(R) Dual-Core CPU E5400 2.70GhzIntel G33/31 Express Chipset Family 512mbPredlozite neke igre za ovu konfiguraciju.
Citat: StreetFigter88 - 13. Veljača, 2015., 23:29Kinaivan, prešao Deus ex jedno 6 puta zadnji put 2001. , našao staru konfu, uključio i imam deus ex na disku i opet otvorim i počnem da i igram deset minuta i moram da učim, šugavo učenje...Igra je legenda, kao gejmerska riblja corba.Nego treba mi neka vesela casual i po mogućstvu ne duga igra.Od starijih igara ti preporučujem Star Wars Jedi Academy. Ako bi šta teže onda Blade of Darkness.Jedna od igara koju sam ja igrao dok sam učio je Warlock: master of arcane. Ali baš sam je striktno igrao dok sam učio. Nezz zašto. uvijek imaš i opuštajuće platformere Trine i Trine 2 ako želiš filozofiju životnu skini sa Steama The plan. Igra traje 5 minuta, besplatna je i umjetnost je.Još jedna casual igra je kampanja Dawn of War serijala. Barem je meni takva.Ako hočeš nešto veselo i dječije onda igraj Mini Ninjas ili težu igru Child of Light. Nadam se da sam pomogao sa preporukama :)
Kinaivan, prešao Deus ex jedno 6 puta zadnji put 2001. , našao staru konfu, uključio i imam deus ex na disku i opet otvorim i počnem da i igram deset minuta i moram da učim, šugavo učenje...Igra je legenda, kao gejmerska riblja corba.Nego treba mi neka vesela casual i po mogućstvu ne duga igra.
Nezz Edvine nisi precizirao žanr, ali evo par igara:MinecraftTerrariaCS (GO,1,6...)Medival Total War 2Stranded DeepHand of FatePES 15FIFA 14BesiegeMagiciteAge of empires 3Deus EX (original ili Human revolution)Sims (imam malo slabiji komp i četvorku na 1080 p u stabilnih 60 fps-a)I eto ako ti se neka svidi probaj
Pa hand of fate i jeste neka vrsta avanture u kojoj ima borbe
Si igrao Spore igra je super!
Pozdrav ljudi, nisam mogao naći bolju temu od ove, za moje slejdeće pitanje pa evo ga...Ulovila me nostalgija za Yu Gi Oh-om. Zna li netko neku browser ili bilo kakvu igru sa tematikom yu gi oha (kartanje jel).