HCL.HR

Preporuka RPG-a

• 9 Odgovora
  • 3414 Hitova
*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
Preporuka RPG-a
« : 04. Prosinac, 2009., 22:08 »
Evo dobio sam Asus G60 pa bi se malo htio pozabavit nekim igrama, jel ima netko preporuku nekih novijih igara?

Dragon Age skidam

*

Easy

• 1119
  • disi
Odg: Preporuka RPG-a
« Odgovori #1 : 04. Prosinac, 2009., 22:22 »
Mass Effect
Torchlight
Fallout 3 možda sa ekspanzijama

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
« Odgovori #2 : 04. Prosinac, 2009., 22:23 »
pored dragon age-a probaj Risen ili Torchlight.

iako je uz dragon age teško bilo što drugo igrat.

« Odgovori #3 : 04. Prosinac, 2009., 22:27 »
The Witcher.
Najbolji pc rpg ikad.

Da, nisam igra skoro ni jedan drugi pcrpg, ali ne znam, The Witcher je savršena igra. :wildboy:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #4 : 05. Prosinac, 2009., 00:14 »
Witcher mi se nije svidio..previse misija, previse komplikacija...pa onda od jednom vuce na ozbiljnu pricu pa onda zavrsi na zajebanciji i tako dalje, nije mi se svidio.

« Odgovori #5 : 05. Prosinac, 2009., 00:20 »
Kojoj zajebanciji ? :wildboy:

Mislim, nastranu misije i to ( koje se i ne moraju sve obavljati ) priča je genijalna, radi same prezentacije i izvedbe, a ugođaj, muzika, grafika.. bla.. ne znam, meni odlično, pa ono :(

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #6 : 05. Prosinac, 2009., 08:35 »

Prica po traileru vuce na ozbiljnu igru, prvih nekoliko sati vuce na ozbiljnu igru, i onda dodjes u drugi grad (igrao davno, ne sjecam se kak je islo) i onda se krenu sprdat s pricom, opijanje, jebavanje itd.

Mislim, ok, tebi je igra super, meni je prosjecna

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #7 : 05. Prosinac, 2009., 10:45 »
mislim da nije rpg, ali assassin's creed sam igrao sneak peak kod frenda i igra mi je genijalna  :wildboy:

« Odgovori #8 : 05. Prosinac, 2009., 15:00 »

Prica po traileru vuce na ozbiljnu igru, prvih nekoliko sati vuce na ozbiljnu igru, i onda dodjes u drugi grad (igrao davno, ne sjecam se kak je islo) i onda se krenu sprdat s pricom, opijanje, jebavanje itd.

Pa i je ozbiljna igra, krek kurve, pijanstvo, droga, muške harhar priče, sve to pridonosi tematici i ambijentu čitave igre i karakterizaciji likova, skroz su.. ne znam, stvarniji kad imaju obične poroke i to.. ne znam, štogod, možda si trebao nastaviti igrati, ne znam što bi ti reka :(

Assassin's creed je igra ala princ iz perzije, nije rpg ;( Al je kul dosta, čuo sam, da.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #9 : 05. Prosinac, 2009., 15:59 »
Pa i je ozbiljna igra, krek kurve, pijanstvo, droga, muške harhar priče, sve to pridonosi tematici i ambijentu čitave igre i karakterizaciji likova, skroz su.. ne znam, stvarniji kad imaju obične poroke i to.. ne znam, štogod, možda si trebao nastaviti igrati, ne znam što bi ti reka :(

Ajmo ovako, tu ti je topic:
http://www.hcl.hr/forum/index.php?topic=5754.0
i tu mozes pricat kak je igra ok, meni nije i ne mislim ju ic ponovno instalirat, a kamoli gubit vrijeme da dodjem do onog dijela na kojem sam stao.

hvala na preporukama za rpg-e, sad za pocetak idem sredit dragon age.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9