1. imaš mjerodavan ton i na svaki post odgovaraš tekstom veličine jedne najave što inicira da si kao neki rječit i da znaš o čemu pričaš. to ne negiram, samo smo u sukobu mišljenja.
inace kad raspravljam volim svoje stavove argumentirati. i prihvacam tudja misljenja, no samo ako su argumenti na mjestu. a sukob misljenja je ok, ta da nema razlicitih ovaj svijet bi bio dosadan :)
2. priče o tome da je fifa prekompleksna za PC platformu i da bi ju tek 3% računala moglo pokrenit kako spada ne pušim. nisam neki stručnjak ili nešto, ali next-gen fifa ni po čemu nije grafički ljepša, fizički kompleksnija i zahtjevnija od jednog Pesa koji se izvrsno vrti na mainstream konfama. neznam jel ti to pušiš, nadam se da ne, ali znaj da su to samo puste riječi. ako mi već iz EA-a nisu objasnili što je to KONKRETNO tako zahtjevno da se ne može usporedit s kompleksnošću jednog Football Managera ili grafičkom glađu Crysisa, daj mi objasni ti molim te.
trazio sam da googlas jer sam i sam tocno zaboravio sta je EA izjavio. i ne, nema veze sa grafikom. vec sa samim nacinom na koji su programirali igru. a ps3 ima proc od 7 jezgri ako se ne varam. i taj proc je kud i kamo mocniji od najjaceg PC proc-a. bar tako procitah, strucnjak nisam. recimo, ps2 igre ne mozes emulirati na pc jer ekipa ima problema sa 128 bitnim procom. a za pc su tek nakon 2 godine postojanja ps2 dosli 64 bitni. poanta je sto se ps3 uglavnom bazira na procu, i zato obicno tako jaki procesori. no da odgovorim, problem je u tom procesoru. igra je konstruirana da ju nesto takvo goni, i pisanje takve igre nanovo je dugotrajan posao. i zato rekose da ce im trebati 2-3 godine za takvo nesto. dakle, mozda vec sljedeca fifa bude u rangu ove sa ps3. no jos jednom da ponovim, nisam siguran o ovo sto tvrdim. a ako te zanima tocno objasnjenje, ponavljam - google.
3. za izjavu odlistaj dvije strane natrag. ako je izvučena iz konteksta, ispričavam se, ali rekao si i to stoji.
evo, prelistao sam. evo ti moje tvrdnje:
i da, rukavice od golmana jel tko primjetio. ja osobno nisam dok nisam procitao na nekim drugim forumima. golmane su doslovno poceli zvati miki maus 
dakle, lipo sam rekao da nisam sam primjetio dok nisam procitao, tj. cuo od drugih. i rekao sam da su ih drugi prozvali miki mausom, a ne ja. dakle, ovdje je valjda sve rijeseno?

4. ne kužim šta hoćeš postić online mečem. da me poraziš i pokažeš kako sam casual? možda, ali ne vidim kako ćeš time išta rješit. ako misliš time pokazat kako nemam pojma o tim simulaciji nogometa tako to nećeš dokazat. štoviše pristajem na meč, javi se na pm samo ne vidim kako ćemo se dogovorit.
u pravu si. necu dokazati nista. glupost sa moje strane pa oprosti. no ako si i dalje za meč, javi pa odigramo to iako iskreno me nikakve zelja ne vuce za pes onlineom.
5. tvrdnje koje nisam argumentirao... eto vidiš zato ti kažem da rasprave ne vode nikud. u želji da mi pokažeš koliko sam u krivu iako možda nisam, što je nebitno, previdit ćeš ono što si trebao uočit. a ne mislim se ponavljat. čisto iz razloga što vjerujem da ni ti ni ja nismo tu da se svađamo oko jedne igre zato što se tebi ne sviđa a meni je suprotno. ovako je samo tužno što se sve svodi na ukuse, pa čak i da sam ja fanboy, ti zračiš takvom željom u dokazivanju da te to zasljepljuje više nego mene kao fanboya.
pa jeben mu sunce sada. ja sam te pitao lipo, daj mi te greske ili smijesne stvari, sta li vec u toj fifi?
ja ih znam par, i ako si procitao onu moju recenziju, 70% recenzije fife je osnovano na pljuvanju po istoj, tj. po tim pogreskama. a sad tebe pitam, daj mi te pogreske koje ja nisam vidio. i opet ne dobijem odgovor. i onda normalno da rasprava vodi nikud. jer ja tebi dam lip odgovor, zato se valjda i raspisem. i pokusavam sto bolje argumentirati. zar je problem isto napravit?
i nije stvar svadje u vezi dvije igre. dapace, ja ovo nisam shvatio kao svadju, cisto kao raspravu kako sam i ranije napomenuo.
i nije cak ni stvar ukusa. da si rekao meni je pes zabavniji, nikada te ne bih ni citirao niti ti tvrdio suprotno. jer to je vec stvar ukusa. od na mg-gaming.net, ili pak forum.issland.com.
procitaj malo poruke na topicima di se usporedjuju fifa i pes. ako ti se ove moje cine dugima, sta ces tek reci za te tamo? inace, mg-gaming = balkanska pes online liga, gdje sam i sam igrao vec 3 godine. sve do pes08. i ljudi se uglavnom slazu, fifa je kud i kamo realnija. no nemaju pristup ps3 i jebat ga.
na issland je offline liga u zagrebu, uglavnom ekipa iz caspopisa gamerskih. forum je star 7-8 godina, od prvog dana sam tamo. i sad prelaze na novu fifu. valjda i to nesto govori?
ja nigdje i nikad nisam rekao da je fifa zabavnija od pes-a. dapace. to je stvarno stvar ukusa, a o ukusima nikad necu raspravljati. sve sto sam rekao je da je fifa kud i kamo bliza simuliranju nogometa od pes-a, i to uvik mogu argumentirati. i to cu uvik tvrditi. bar za ovu 2009 verziju. jer ako pes dogodine bude bolji, lako se vratim na isti. mene samo ime igre ne zanima, vec simuliranje kako je izvedeno. ja bi najradje da je pes nastavio sa tradicijom, no nazalost nije.