Sad kad sam već odigrao pun kurac utakmica, moram se složit da malo saka kurčinu igra. 2008. nisam igrao previše jer nisam imao normalnu konfiguraciju pa ne znam baš previše što su popravili i što ne, al uglavnom.
U 90% jebenih situacija, dobro možda pretjerujem ali svejedno, mislim reć da u pun kurac situacija igrač dodaje loptu nekom tamo petom igraču koji je pecto metara od njega. :tired: Pogotovo u situacijama kod gola. Iako se ja okrenem prema njemu i sve.
Druga stvar, koji su kurac išli stavljat da se onaj jebeni Marseille roulette izvodi istim tipkama kojim se igrač kreće? Retardirano je i igrač mi se pecto puta okrenuo oko sebe na prazno i time sjebao sve.
Treće, igrači su jebeno retardirani i iz nekog razloga 90% puta neće da mi promijeni igrača. Ili ne znam, ne primi loptu pa trče oko nje il neki tako retardirani kurac.
Četvrto, zašto igrač koji izvodi korner ostaje kod korner zastavice i tamo čeka.

I uglavnom, sve se svodi na ono što je rekao DeS3InY, ako imaš brze igrače, imaš pobjedu. Jebote, s Ronaldom bez ikakvog problema prođem od svog šesnaesterca do njihovog. I s Rooneyem također.
Uglavnom, kurac. Vidit ću sutra il prekosutra kakav je mp.