+1 jebeno jedan na Hanna. Smeće mrtvo. Iako sam pročita negdi da je demo iz 6. miseca. Iako ne viruje u mega poboljšanja, al ono. 
Nije iz sestog. Barem ne po dariu zrni. Oni kazu da je ta verzija bila losija od demoa i to osjetno losija. Dakle ovo je novijeg datuma. Mislim, zar bi konami dopustao demo a da ga ne dorade koliko mogu i umiju? Ovo je nista, uploadam cim mi dodje net par svojih video uradaka. Preko vip mobile sticka sam dok optima ne stigne.
Imas 3 fore za zabit gol. Toliko sam ih u demou otkrio.
Manual passing u golmana unutar 10m = idiot ti ju uredno odbije nazad na nogu pa samo zakucaj. Bug jos od pes6
Golovi sa centra - prosle godine sam ovdje par takvih videa nabacio, jel potrebno jos da se dokaze da to nisu uopce rijesili?
Cutback - bug iz pes6, nije ga bilo u zadnja dva PES-a, no mudri konami se odlucio dati dodatnu dubinu igri uvodjenjem jos jednog buga.
Opcenito kretnje igraca po terenu su jebacki nelogicne. I igru kao da je radilo par debila. Ne kontam ko ovo moze igrait... Tocnije kontam, uz par piva i malo zajebancije igra je cisto ok. No onaj koji tvrdi da je ovo simulacija nogmeta nema dvije ciste u glavi