HCL.HR

Quake Live

• 277 Odgovora
  • 55776 Hitova
Odg: Quake Live
« Odgovori #195 : 27. Lipanj, 2010., 13:49 »
Zak je koristan prikaz oružja? Ne trolam, zanima me. Ovo je dobar primjer ovo sa sjenom. :ementaler:

Meni je oružje na hidden jer sam naviknuo tako. Pregled ftw, ovo ono.

« Odgovori #196 : 27. Lipanj, 2010., 14:13 »
Ja se nikak ne mogu naviknut na prikaz bez oružja. Jednostavno mi je čudno. ;(

Nisam igrao QL već pecto, al sad će ljeto, pa ću valjda uhvatit u i tamo koji sat za igranje.  :ementaler:

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #197 : 27. Lipanj, 2010., 14:23 »
Zvučat će glupo ali meni daje bolji osjećaj prostora (lol), a zauzima zanemariv dio vidnog polja. Na nekim levelima postoje sjene gdje si manje uočljiv (Trinity, skroz dolje kod jumpera u hodniku) i to vidiš po tome koliko ti jako oružje "svijetli", ali je zanemarivo ako su modeli forsani sa bright skinom i ako protivnik nema npr. uključenu sjenu.

Ne mogu to baš opisat ali igra ulogu kad možeš uzeti jedan objekt koji predstavlja tebe u odnosu na okolinu (u ovom slučaju oružje). Nije toliko bitno vizualno prepoznavanje oružja, ustalom možeš si namjestiti različite kursore za različita oružja (malu točku za rail, širi krug za rocket npr.) pa prema tome znat koje ti je oružje odabrano. Ovo je više nekakva "psihološka" prednost....bar meni :)))

« Odgovori #198 : 27. Lipanj, 2010., 15:04 »
Pa znam koje mi je oružje odabrano tako što imam auto switch isključen (osim ak ostanem bez metaka) i što imam sva oružja custom bindana. Na koncu, na HUD-u imam prikaz municije i selektanog oružja ako se nekim vremensko prostornim poremećajem uspijem zbunit. Svugdje mi je cursor točkica. Ostalo mi nekak smeta. UT navika. :wildboy:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #199 : 27. Lipanj, 2010., 15:09 »
+1

Preglednost ftw!!1

« Odgovori #200 : 27. Lipanj, 2010., 15:18 »
Nego, imenjače, imaš možda 2k4 instaliran? :ementaler:

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #201 : 27. Lipanj, 2010., 21:34 »
Pokidao mi se QL.  :(

Dok radi je apsolutno neigriv.....imam feeling kao da se vrti na 25-30fpsa, a nakon 5min igre se komp zablokira i moram ga restartat. Tako već par puta danas, probao sam i reinstal. Jel imao još netko ovakve probleme? Facaa ili....?

edit:
prevrtio par stranica i vidim da je Facaa imao isti problem....si popravio to možda?  :wildboy:

i nisam vidio ovaj post....
Evo jedna dobra trening mapa.
Ovo malo što sam isprobao je poprilično zahtjevno već, budući da sam isprobavao samo najlakše razine i tako...

Vježbat ću na tom i postat pravi mator.  :hiha:

To sam i ja skinuo prije nekih mjesec dana i prešao. I beginner i onu drugu  :ementaler:
« Zadnja izmjena: 27. Lipanj, 2010., 21:38 Damir158 »

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #202 : 27. Lipanj, 2010., 21:59 »
Nije mi se popravilo. :wildboy:

« Odgovori #203 : 27. Lipanj, 2010., 22:03 »
To sam i ja skinuo prije nekih mjesec dana i prešao. I beginner i onu drugu  :ementaler:

Roket il muvment?
Mislim na one jump platforme. Ja ne mogu dalje od druge. Al opet, igram QL svakih 2-3 mjeseca. Začudo, ništa mi se skill ne poboljša kad ne igram. ;(

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #204 : 27. Lipanj, 2010., 22:17 »
Muvment, beginner sam prešao koliko se sjećam cijelu, nisam siguran za onu drugu. Platforme nisam probao, budem.

« Odgovori #205 : 27. Lipanj, 2010., 22:21 »
U biginer muvmentu... kako preć ono kad skočiš na ono govno što te odbaci u zrak pa moraš sletit na drugi jump pad koji te odbaci naprijed pa moraš preletjet... dosta.  :wildboy:
Užasno sam objasnio, al valjd kužiš na koji dio mislim. Uspio sam ga preć samo par puta i to tako da sam prvo gore ispucao granatu i tajmao da me ona jače odbaci s drugog jump pada. ;D
Al to je loš način.

A kad to i jesam uspio, nisam znao kako ono dalje proć. Gdje god sam i kako god skočio, vratilo me.

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #206 : 27. Lipanj, 2010., 22:35 »
Jebi me ako sam skužio da imam granate.  :(

Znam na koji dio misliš, poslije njega ide onaj dvostruki skok sa DM17. Ja na taj drugi jump pad uvijek doletim bočno (što dalje moguće) i napravim airstrafe (brzo okrenut miš za 90 stupnjeva držeći w+a i onda pustit A kad se ispravim). Dosta sjeban skok, ostalo je prelagano zapravo.

Nego, u intermediate ne mogu preći ovo na 2:05. Pređem skok prije, stisnem to dugme, ali ne mogu ovaj jebemu. :@

« Odgovori #207 : 27. Lipanj, 2010., 22:36 »
Da, znam za airstrife, al nisam se nikad sjetio sletit bočno.  :bonk: :bonk: :bonk: :bonk:

HVALA NATKOMIRE! ;D

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #208 : 27. Lipanj, 2010., 22:38 »
Isuse kako je skillerski napravljena mapa, sve mora biti izvedeno savršeno na intermediateu. Vidim da je debsy u practiceu, možda i on ovo probava. :)))

edit:
nakon par pokušaja se opet mora ići na prošli skok stisnut dugme.....iritantno ;(((
« Zadnja izmjena: 27. Lipanj, 2010., 22:41 Damir158 »

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #209 : 07. Kolovoz, 2010., 12:06 »
Quake Live je nakon jednodnevnog offlinea izašao kao puna igra, nema vipše beta faze, predstavljene su nove mape, pretplatnički modeli, čuda neviđena. Evo vijesti sa detaljima o novim stvarima:

VIJEST: Quake Live izašao iz beta faze

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9