Kako rula isusa igra

Rješio 3-4 misije, prvi kamp, doslovno sam tek počeo, maknuo se iz planina.
Nikad ovak dugo nisam hvatao kontrole u nekoj igri, stvarno ima tone toga.
Al ono što me iznenađuje najviše su random encounteri oni, stvarno rulaju. RAzličitost, realnost situacije stvarno kapa do poda Rockstar:
Jašem šumom, čujem vrištanje i borbu, nekog lika napada vuk, uletavam, propucam vuka, silazim s konja frajer obilno krvari, nudim mu tonik, frajer razbije bočicu na kamen uz povik da mu to nece pomoci i da mu trebaju zavoji da se boji da ce iskrvarit (ima zavoja za takve ozljede, ili samo skriptiranost pa sam dosao prekasno ?)
uglavnom ja panicarim pol minute gledam šta cu, lik polagano iskrvari i umre. Lol
Naravno pljačkam leš i odlazim dalje
I još jedan koji je totalno zakon.
JAšem nekom livadom i vidim nekog lika kako smiruje odbjeglog konja.
Prolazeci pored njega na nekoj udaljenosti scena se odvija i dalje covjek tepa konju, draga ga i umiruje. Dolazim blize stisnem interact L2 i odaberem povik a na pozdrav.
Arthur vikne howdy! lik se okrene prema meni, scima se i pusti uzde a konj ga ritne zadnjim nogama u glavu doslovno ga usmrtivši na mjestu. Prvo sam se odvalio od smijeha no bilo mi je odmah žao, zamislio sam se da samo takvim povikom nekogga scimao u RL i da je to rezultiralo smrcu ? Damn

Da ne velim sama snimljena animacija udarca i pada je izgledalo fenomenalno i realistično.
Osvajaju me ovakve random sitnice.
Crveno mrtvo iskupljenje drugi deo mislim da si moj GOTY

EDit: Na obicnoj PS4 u dva grada (jedina koja sam našao za sad) deff se vidi osvjetni pad FPS-a
NAdam se da ce probat jos malo ispolirat to uz ove stvari vezane za quest bugove.