Ne žimku. Igrao sam 3 sata jučer. Igra je NADPROSJEČNA. Jebeno fluidna mehanika fajta (nemam pojma zapravo odkud argumenti poput: "pokvarena" i "neprijatelji stoje")
predivna atmosfera i odlično dizajniran setting, dobro optimizirana i fluidna igra, fenomenalna grafika, pokušaj iako srednja žalost priče da bude malo drugačija.
Izmjena sjećanja je nešto što čini drugačijom u moru ostalih TPS-ova. Realne kretnje Nilin, naročito kada sporo silazite niz stepenice. Dizajn budućnosti mi je osobno bolji od Deus Ex HR recimo. I zašto igru ne bi uspoređivali sa Dead Space 3 ? Faking TPS avantura sam kaj Isaac ima ono, pljucu... Itekak slične igre, kakvi mrtvi drugačiji žanrovi Shazaam ?

Bolja je od Dead Space 3 i prije nego ju pokreneš. Zašto ? Zato jer nije nastavak u nizu nego igra pokušava biti nešto svježe. I još jedna stvar koja mi se ono uber sviđa u igri. Glazba, fenomenalna glazbena podloga. Ne u fajtu nego u istraživanju gradova. Dodaje dodatan štih atmosferi...dođe do neke knedle u grlu, tuge kad vidiš kak je budućnost sjebana, prljava, robotska, hladna, korporativna, pohlepna...
P.S: Kamera. Nit je najbolja u igrama niti najgora, čist je ok. Ne kužim hejtanje, okej nije hejtanje dat 6 ili 6.5 od 10...al samo u ovih 3-4 sata dao bi joj više.