Mislim da je ovo ipak prestrogo, pa ne može dobit toliko niske ocjene kao i Operation Raccon City (koji je bio čisto sranje). Ali opet tako im (capcomu) i treba *ebo im CoD zombie mod mater. Nikako mi nije jasno zašto svi hoće pravit samo pucačine, pa zar se ne bi RE bolje prodavao da ga urade kao klasični survival horror (jer kvalitetnih survivala gotovo da i nema) nego ovako kao pucačina (a svi znamo koliko je jaka konkurencija među pucačinama (i FPS i TPS), svake godine ih izađe preko 50) Ja ne znam koji je qrac svim developerima pa moraju uništavat sve nekad tako kvalitetne serijale (Splinter Cell, Ghost Recon, RE,...razni RPG-ovi) tako što ih pojednostavljuju da bi ih i djeca od 10 mogla igrat. Ako se ovaj trend nastavi za 5 godina nećemo igrat igre nego ćemo gledat interaktivne filmove od 10-tak sati koji se mogu pauzirat (opcija slična save-ovima u današnjim igrama)

Najveći paradoks mi je što je većina pucačina pravljena prvenstveno za mlađu publiku a na omotu stoji PEGI 16

Za Dark Souls ne treba stavljat nikakav PEGI natpis to djeca sigurno neće igrat (ili neće duže od pola sata

)