FPS, Obsidian EntertainmentDatum izlaska: 29.10.2025.
RPG, GameFreakDatum izlaska: 16.10.2025.
Novi kontroler tvrtke GameSir uspješno konkurira znatno skupljim…
Jako me razveselila ova vijest budući da mi je originalni Escape from Butcher's Bay bio legendarna igra. Šteta što je nastavak Assault on Dark Athena bio dosta loš, no razlog tome leži u tome što je original radio Starbreeze studio, dok je nastavak "upropastio" Dieselov Tigon Studio. Od igre bi volio vidjet stealth elemente te atmosferu iz originalne igre u kojoj je nastao savršen quote "You're not afraid of the dark, are you?" Inače obožavam lika i dijelo Vina Diesela, te smatram njegov glas najboljim glasom na svijetu. Baš savršen lik <3.
Nisam igrao prošla 2 dijela,ali vjerojatno ću igrati treći dio.Čak sam malo nahype-an.
Inače obožavam lika i dijelo Vina Diesela
Citat: manjamax - 11. Rujan, 2013., 11:11Nisam igrao prošla 2 dijela,ali vjerojatno ću igrati treći dio.Čak sam malo nahype-an.Sta te sprjecava da odigras? Ne bojis se valjda mraka, ili? (Klikni za pregled slike.)
A malo se bojim. Naravno zajebavam se.Volim takve igre samo sam čuo jako puno primjedbi na njih pa ih nisam igrao.Ali vjerovatno hoću.
Citat:A malo se bojim. Naravno zajebavam se.Volim takve igre samo sam čuo jako puno primjedbi na njih pa ih nisam igrao.Ali vjerovatno hoću. Primjedbe? S takvim klasikom kao sto je Escape from Butcher Bay nemozes pogrijesiti, vjeruj mi, i odigraj sto prije... Vec nakon prvih desetak minuta igra te uvuce u svoj svijet i tjera da igras do samog kraja, bar je tako meni bilo, a jednom kad zavrsis zelis jos pa odigras Athenu i onda si miran, do treceg nastavka
athena ima 80% na gamerankings, nemre bit nešto posebno loša.