Nemoj gadit igru koju nisi ni igra. Velićina HUD-a je potrebna kako bi moga ranjene jedinice poslat u zadnje redove lakše i brže iako bi bilo bolje da su stavili na odabir velićinu HUD-a, ali nije to neki veliki problem, do sada mi nije zasmetao. A šta se tiće MW2 to je savršena igra za konzole najbolja ikad, samo šta je za PC smeće jer IWNet je smeće i PC gameri su navikli da mogu radit modove i imat vlastite servere, mali ili nikakav lag, mogučnost kickanja retardiranih wallhackera ili auto-aim kretena, ato ovde ničega nemaju. Hvala bogu pa Black Ops vraća servere.
Igram paralelno Starcraft 2 i RDR zadnjih par dana.

Reci cu samo ovo: u singleplayer kampanji mi se najvise svida dio izmedu misija. Kad razgovarate sa svima & shit. Daje prijeko potrebnu atmosferu igri.
Ali sam gameplay mi je ipak praznjikav i dosadnjikav.
Multiplayer? Odigrao 4-5 matcheva zasad. Prvi popusio jer sam se ponasao kao u "standardnom" tank rush rts-u.
U drugom napravio isto sto i moj protivnik u prvom. Sto brze napravio najmanje 2 svoje baze na mapi, rushao, pobjedio.
Uglavnom, kod non-leet SC2 playera se sve manje vise svodi na to da se sto vise rasirite. Vecina koji igraju sa Terranima rade na tome da sto prije Ghosta izbace i nukeaju vasu bazu.
Kod leet playera ne mogu ni doci do daha jer vec rushaju dok sam ja jedva izgradio prvu bazu.

Uglavnom, hocu reci, ne privlaci me RTS gdje je poanta u brzini. Jer ono, da hocu gameplay koji se svodi na brzinu, igrao bi FPS.
Ako hocu uber brzo tabanjanje po tipkama, igrao bih tucnjavu.
I ispravak netocnog navoda. MW2 je precijenjen i na konzolama. Debelo. I imao je golemu kolicinu glitcheva i bugova u multiplayeru koji jos uvijek nisu svi patchani.
Al' ae. Ja ne spadam u onaj kamp koji je bio opcinjen prvim Starcraftom. KKND2 mi je uvijek bio kralj tank rusha u to vrijeme. <3