HCL.HR

Starcraft II

• 557 Odgovora
  • 114362 Hitova
Odg: Starcraft II
« Odgovori #435 : 09. Kolovoz, 2010., 19:56 »
Znači, popularnije = bolje?

Da me ne bi svi odmah napali, pitam ovak općenito. Al i osim toga, da je Starcraft 2 i ispao smećast, imao bi više igrača, liga, klanova i svega ostalog od CoH-a samo na račun imena. ;D

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #436 : 09. Kolovoz, 2010., 20:09 »
Ja ne shvaćam kako ljudi još uvijek nemogu shvatiti da igra nekome nije ništa posebno. Sad više ne smiješ ni usporediti sc jer će svi ostali rtsovi biti jadni pošto se nisu u 48 sati prodali u 2.5 mil primjeraka. I onak mogu uspoređivati coh i sc jer su obje igre rts i onak coh mi je 3 put zabavniji bio za igranje.

*

MII2o

• *
  • 56
« Odgovori #437 : 09. Kolovoz, 2010., 20:20 »
Opet ti jeli!? Voliš malo ljude potpaljivat? Uopce nemoram braniti SC predtobom.
Recenzcije svjetskih magazina te internet portala učinile su svoje!
STARCRAFT UNIVERSE JE ŽANR ZA SEBE. COH je samo RTS !
To je kao da kazes da je nogomet koji Dinamo i Barcelona igraju isti...
« Zadnja izmjena: 09. Kolovoz, 2010., 20:27 MII2o »

« Odgovori #438 : 09. Kolovoz, 2010., 20:47 »
Ja ne shvaćam kako ljudi još uvijek nemogu shvatiti da igra nekome nije ništa posebno. Sad više ne smiješ ni usporediti sc jer će svi ostali rtsovi biti jadni pošto se nisu u 48 sati prodali u 2.5 mil primjeraka. I onak mogu uspoređivati coh i sc jer su obje igre rts i onak coh mi je 3 put zabavniji bio za igranje.

odigraj na bnetu 10 mecheva pa onda daj sud  :piva:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #439 : 09. Kolovoz, 2010., 21:01 »
mislim bezveze mi je da se i ja ukljucim u ovu raspravu, al nemogu izdrzat  :clap:

kako ljudi uopce mogu coh usporedivat sa sc-om? :thumbs:

sc igra 10 milijuna ljudi, postoje 3 sluzbene klan lige, hrpa laddera, 3-4 korejske pro lige, recimo 5-6 hrvatskih klanova, baza hrvatskih igraca je cca 500-600 koji ju igraju na bnetu, igra se prodala u 48 sati u 2,5 milijuna primjeraka i najbrze je prodavajuc rts svih vremena. da ne pricam dalje....

sta od toga ima coh? 3 igraca hrvatska, koji seruckaju po forumu a nisu odigrali nijedan sc multiplej mech, 2 svjetska klana, nijedan ladder i prodala se u 10000 primjeraka

mislim da ovih 10 milijuna ako ne i vise ljudi (lega pazi 10 zagreba  :mrgreen: :mrgreen:)daje misljenje sta valja i sta ne  :thumbs: :piva:

btw. nije mi namjera bila nikog uvrijedit nego uputit na cinjenice  :thumbs:

oke skužili smo, pristrani si fanboy...argumenti su ti za 7. osnovne.  :tired: dobro da su tebi dali da pišeš recenziju.
Opet ti jeli!? Voliš malo ljude potpaljivat? Uopce nemoram braniti SC predtobom.

daj, koliko imaš godina jebote?  :fpalm:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #440 : 09. Kolovoz, 2010., 21:03 »
sc igra 10 milijuna ljudi, postoje 3 sluzbene klan lige, hrpa laddera, 3-4 korejske pro lige, recimo 5-6 hrvatskih klanova, baza hrvatskih igraca je cca 500-600 koji ju igraju na bnetu, igra se prodala u 48 sati u 2,5 milijuna primjeraka i najbrze je prodavajuc rts svih vremena. da ne pricam dalje....
Nemoj :wildboy: SC2 nije dobar jer je popularan, nego jer je dobar. Mogu ja prihvatiti da se nekome ne svidja al opet, to ne znaci da nije dobra igra, realno.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #441 : 09. Kolovoz, 2010., 21:08 »

Jel ćeš me prebiti zato što mi se igra ne sviđa? I što ti pričaš, kakav je sc žanr za sebe, sc je rts i ništa više, baš kao i coh koji je opet meni zanimljiviji i zabavniji.

@ sfc_PsychQ

šta ak odigram online onda će mi se mišljenje o kampanji magično promjenti ili?

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #442 : 09. Kolovoz, 2010., 21:11 »
ali, ali.

postoji 5 KOREJSKIH PRO LIGA.  :hiha:
jel ti sad owna?  :hiha:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #443 : 09. Kolovoz, 2010., 21:13 »
Onak, starcraft owna uprkos tome sto postiji 5 korejskih pro liga :hiha:

« Odgovori #444 : 09. Kolovoz, 2010., 21:14 »
mislim bezveze mi je da se i ja ukljucim u ovu raspravu, al nemogu izdrzat  :clap:

kako ljudi uopce mogu coh usporedivat sa sc-om? :thumbs:

sta od toga ima coh? 3 igraca hrvatska, koji seruckaju po forumu a nisu odigrali nijedan sc multiplej mech, 2 svjetska klana, nijedan ladder i prodala se u 10000 primjeraka

mislim da ovih 10 milijuna ako ne i vise ljudi (lega pazi 10 zagreba  :mrgreen: :mrgreen:)daje misljenje sta valja i sta ne  :thumbs: :piva:

btw. nije mi namjera bila nikog uvrijedit nego uputit na cinjenice  :thumbs:

oke skužili smo, pristrani si fanboy...argumenti su ti za 7. osnovne.  :tired: dobro da su tebi dali da pišeš recenziju.

daj, koliko imaš godina jebote?  :fpalm:

svom srecom da mi nisu dali da recam coh ili cnc jer bi trosio 3 role toalet papira umjesto jedne dnevno  :mrs:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #445 : 09. Kolovoz, 2010., 21:18 »
Objektivni recenzenti. Najs.

Neg, ne igrah još, pa neb hejto il neš....al me zanima, zar nikome nije velik minus nedostatak LAN-a? Niti što igra iz nekog rendom razloga košta više od ostalih? Niti što je podijeljena u tri dijela za punu cijenu?

Ono, zbog toga neb davao 100/100 ocjene. Jer, da ga jebeš, bezobrazno mi to malo. :wildboy:

« Odgovori #446 : 09. Kolovoz, 2010., 21:20 »

@ sfc_PsychQ

šta ak odigram online onda će mi se mišljenje o kampanji magično promjenti ili?

Promjeniti ce ti se od pogled na igru, shvacanje sta koja jedinica radi, a nakon jos 10 gejmova ces se navuc i sve ce ti se cinit drugacije.

Jos u vrijeme prvog starcrafta cca99-te ja sam srao kako je red alert majka za to sranje dok nisam napravio ovo gore sta sam ti reko, nakon toga igram igru 11-ak godina online  :kava: :clap:
« Zadnja izmjena: 09. Kolovoz, 2010., 21:22 sfc_PsychQ »

« Odgovori #447 : 09. Kolovoz, 2010., 21:21 »
Objektivni recenzenti. Najs.

Neg, ne igrah još, pa neb hejto il neš....al me zanima, zar nikome nije velik minus nedostatak LAN-a? Niti što igra iz nekog rendom razloga košta više od ostalih? Niti što je podijeljena u tri dijela za punu cijenu?

Ono, zbog toga neb davao 100/100 ocjene. Jer, da ga jebeš, bezobrazno mi to malo. :wildboy:

u reci je naveden minus lan, al znamo da je to blizz maknuo zbog piratluka. jer ljudi bi masovno lanali a bnet nebi lovu donosio  :thumbs:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #448 : 09. Kolovoz, 2010., 21:23 »
Maknuli su jer žele kontrolirati Korejsku SC scenu. Ne može više nitko organizirati turnire bez njih.
Al opet, jebe mi se. Oću LAN.  :wildboy:

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #449 : 09. Kolovoz, 2010., 21:24 »
Ček meni će zbog shvaćanja jedinica kampanja biti bolja, zanimljivija, iako sam je završio? De onak, ajd prihvati da mi se igra ne sviđa nešto posebno, ne kažem da je loša, al da je posebna meni daleko od toga, predaleko.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9