RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ček meni će zbog shvaćanja jedinica kampanja biti bolja, zanimljivija, iako sam je završio? De onak, ajd prihvati da mi se igra ne sviđa nešto posebno, ne kažem da je loša, al da je posebna meni daleko od toga, predaleko.
Sigurno da oce, prvo si procitaj pricu sc-a i broodwara pa se nadovezi dvojkom. Skontaj ko je Jim Reynor, ko je Mengsk kako je kerrigan postala queen of blades. Tko je zeratul na kraju krajeva. Da ne pricam dalje...To je isto koda ja od gospodara prstena gledam 3 dio samo i kazem daje govno trilogija
Kontam ja da tebi igra nije naj i da ti nije sjela i to je sasvim uredu, na kraju krajeva ti sam odlucujes hoces ju kupiti ili neces i apsolutno imas pravo na svoje misljenje i svoj izbor. ono sto meni nije jasno je to da kako ti kao jedan od moderatora i clanova hcl tima dodjes na sc2 temu kazes takve stvari koje ustvari nikoga ni ne zanimaju i pocnes flame war? i onda se jos cudis sto ljudi brane igru... nikad to nisam shvacao, ne svidja ti se igra sasvim ok nitko te ni ne tjera da ju kupis/igras ali nemoj doci u zajednicu ljudi koji su fanovi igre i poceti valjati takve gluposti i onda se cuditi zasto si napadnut...
Mislim da ce se nakon godinu ili dvije najbolje vidjeti dali igra valja ili ne (koliko ce je igraca igrati) Btw. ne kontam kako milijuni igraca mogu igrati to smece i broj se povecava cijelo vrijeme, mozda vole igrat smece , i meni je to smece dobro