HCL.HR

Starcraft II

• 557 Odgovora
  • 114442 Hitova
*

Weky

• 3648
  • w00t!!!!!11
Odg: Starcraft II
« Odgovori #345 : 29. Srpanj, 2010., 16:20 »
Nije.

« Odgovori #346 : 29. Srpanj, 2010., 16:30 »
mora bit, jer starcraft nije warhammer, bitna je brzina igra u multyplejeru, a u interfejsu imas timove i slekcije jedinica pa lakse kliknes i cackas kad je veliko.

Oni koji se furaju na APM ionako koriste keyboard shortcutove, skoro nikad interface.
I uostalom, isto vrijedi i za Warhammer. I Company of Heroes. I World in Conflict.
Sve ide puno brze preko tipkovnice. Tako veliko sucelje je jednostavno retardirano u danasnje vrijeme.

Ne znam. Pitam se sto je danasnjim gamerima i recenzentima.  :wildboy:
Prvo MW2 nahvale na sve glave, makar je mrtvo smece. Sad i ovo. A nis' posebno, nit' inovativno, niti previse zanimljivo. Tank rush. Osim sto je, hej, Starcraft.

Nemoj gadit igru koju nisi ni igra. Velićina HUD-a je potrebna kako bi moga ranjene jedinice poslat u zadnje redove lakše i brže iako bi bilo bolje da su stavili na odabir velićinu HUD-a, ali nije to neki veliki problem, do sada mi nije zasmetao. A šta se tiće MW2 to je savršena igra za konzole najbolja ikad, samo šta je za PC smeće jer IWNet je smeće i PC gameri su navikli da mogu radit modove i imat vlastite servere, mali ili nikakav lag, mogučnost kickanja retardiranih wallhackera ili auto-aim kretena, ato ovde ničega nemaju. Hvala bogu pa Black Ops vraća servere.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #347 : 29. Srpanj, 2010., 16:48 »
Fakat ono odajete dojam one ekipe koja sjedi u kutu na nekom hip partiju i vajna kako smrde svi koji se ekšli zabavljaju :wildboy: Samo kažem jel :hiha:
Ane.

Onak, nisam ni primjetio da je velik interface. A od starcrafta (i diabla) jedino trazim produzetak price i pokoji novi unit (ili item) uz sto manje kul i hip inovacija :hug

Koga briga i za to sto je zapravo fejlani warhammer 40k :hiha:

*

Weky

• 3648
  • w00t!!!!!11
« Odgovori #348 : 29. Srpanj, 2010., 17:08 »
Nemoj gadit igru koju nisi ni igra. Velićina HUD-a je potrebna kako bi moga ranjene jedinice poslat u zadnje redove lakše i brže iako bi bilo bolje da su stavili na odabir velićinu HUD-a, ali nije to neki veliki problem, do sada mi nije zasmetao. A šta se tiće MW2 to je savršena igra za konzole najbolja ikad, samo šta je za PC smeće jer IWNet je smeće i PC gameri su navikli da mogu radit modove i imat vlastite servere, mali ili nikakav lag, mogučnost kickanja retardiranih wallhackera ili auto-aim kretena, ato ovde ničega nemaju. Hvala bogu pa Black Ops vraća servere.

Onak, bar se ne zoveš orlova cica. Nulti kredibilitet. :hihi:

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #349 : 29. Srpanj, 2010., 17:20 »

Igram paralelno Starcraft 2 i RDR zadnjih par dana.  :wildboy:

Reci cu samo ovo: u singleplayer kampanji mi se najvise svida dio izmedu misija. Kad razgovarate sa svima & shit. Daje prijeko potrebnu atmosferu igri.
Ali sam gameplay mi je ipak praznjikav i dosadnjikav.

Multiplayer? Odigrao 4-5 matcheva zasad. Prvi popusio jer sam se ponasao kao u "standardnom" tank rush rts-u.
U drugom napravio isto sto i moj protivnik u prvom. Sto brze napravio najmanje 2 svoje baze na mapi, rushao, pobjedio.
Uglavnom, kod non-leet SC2 playera se sve manje vise svodi na to da se sto vise rasirite. Vecina koji igraju sa Terranima rade na tome da sto prije Ghosta izbace i nukeaju vasu bazu.
Kod leet playera ne mogu ni doci do daha jer vec rushaju dok sam ja jedva izgradio prvu bazu.  :wildboy:
Uglavnom, hocu reci, ne privlaci me RTS gdje je poanta u brzini. Jer ono, da hocu gameplay koji se svodi na brzinu, igrao bi FPS.
Ako hocu uber brzo tabanjanje po tipkama, igrao bih tucnjavu.

I ispravak netocnog navoda. MW2 je precijenjen i na konzolama. Debelo. I imao je golemu kolicinu glitcheva i bugova u multiplayeru koji jos uvijek nisu svi patchani.

Al' ae. Ja ne spadam u onaj kamp koji je bio opcinjen prvim Starcraftom. KKND2 mi je uvijek bio kralj tank rusha u to vrijeme. <3
« Zadnja izmjena: 29. Srpanj, 2010., 17:31 Yuri »

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #350 : 29. Srpanj, 2010., 19:50 »
Double, pardoncek.

Al' ae. Intervju gdje se spominju zanimljive stvari oko slijedece Starcraft 2 igre. Posto je Wings of Liberty za Terrane, Zerg su slijedeci.

http://kotaku.com/5599005/everything-we-know-about-the-next-starcraft-game

Par vrlo zanimljivih citata:
Citat:
Is it a new game or an expansion?
Blizzard intends for Heart of the Swarm to be an expansion for Wings of Liberty. Blizzard's Rob Pardo explained in a Q&A last year, "Right now, the plans are to do something along the lines of a full single player campaign and some additional features to the multiplayer side... we're looking at much more of an expansion-like feature set." Blizzard confirmed that to Kotaku today, explaining that Heart of the Swarm can be thought of as expansions, stocked with a campaign that is as substantial as Wings of Liberty's but with new content for multiplayer and a different metagame.

Will Wings of Liberty owners be able to play against Heart of the Swarm players?
One school of thought is that, despite the three games having different campaigns, the multiplayer sections of all three StarCraft II releases would be compatible with each other. That's not the case. A Blizzard representative told us to expect separate multiplayer ladders for Heart of the Swarm, similar to how StarCraft Brood War had a separate multiplayer ladder from the original StarCraft.

Znaci. Bit ce 3 igre na istom engineu, istoj platformi. Jedina razlika ce biti singleplayer kampanje. Ali!
Multi se ipak najvjerojatnije nece moci igrati izmedu sve 3 verzije. Vec ce biti odvojeno.

Ne znam.  :wildboy:

« Odgovori #351 : 29. Srpanj, 2010., 19:56 »
Kakvog smisla to ima?  :geek:

Jedino ako su nove mape u pitanju. A i ako je tako, mogli su te mape u nekom DLC-u ponuditi. Kvragu, koliko žele zaraditi.  :wildboy:
I uspijet će.  :hiha2:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #352 : 29. Srpanj, 2010., 19:57 »
mrtvo smeće.  :wildboy:

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #353 : 29. Srpanj, 2010., 21:47 »
Ček nije li bilo govora da koju god kampanju kupiš uvijek ćeš moć pristupiti online?

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #354 : 29. Srpanj, 2010., 21:59 »
Je. Al boli ih kurac. :wildboy:

Inače, kad bi trebale izađ sljedeće dvije igre? Jerbo, možda bude neki mega kul sve u jednom paket za relativno sitno novaca. To b kupio. Ovako, segmentacijski mi je retartdirano. Ne znam.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #355 : 29. Srpanj, 2010., 22:37 »
Ja sam započeo kampanju, odigrao jedno 7 misija i za sada ništa posebno, budem napisao više kada završim kampanju.

*

Bela

• 927
« Odgovori #356 : 29. Srpanj, 2010., 22:51 »
Citat:
Ane.

Onak, nisam ni primjetio da je velik interface. A od starcrafta (i diabla) jedino trazim produzetak price i pokoji novi unit (ili item) uz sto manje kul i hip inovacija hug

Upravo to  :hug

Sve mape :
Koga zanima  :hihi:
http://www.shacknews.com/onearticle.x/64920

Moguće da će ih dodavati preko DLC-a ali opet to je Bllizard. Ne zaboravite da kolko god su kulni zaračunat će vam svaku lipu  :hiha:
Još dva odvojena nastavka i vjerovatno koji DLC koji se plaća 100% s pretjeranom cijenom.

*

MII2o

• *
  • 56
« Odgovori #357 : 29. Srpanj, 2010., 23:30 »
Istina je... Blizzard će dosta zaraditi na Starcraftu! NO! Pa zar nemislite da bar oni to zasluzuju!??! Koja tvrtka se bavi svojim proizvodima tako brizno i pedantno kao Blizzard?? Takve nema!!! Odkada Blizzard POSTOJI izbacili su 8 IGARA(neračunajući exp). Ljudi o čem vi pričate ej!!?? Nitko se nežali na EA ili Activision koji godišnje izbace toliko  smeća od igara samo da nam ukradu te zadnje preostale novce! Neznam... ali ja zbilja milslim da za kvalitetu bi se trebalo moći izdvojiti više. Gle frende,ako ti je preskupo. I dalje ti ostaje C&C i uzivaj xD

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #358 : 29. Srpanj, 2010., 23:35 »
Ehm...Valve?

I ono, 90% interneta pljuje po Activisonu. Par godina ranije po EA-u.
Fun fact, Activision se po novom zove Activision Blizzard.  :wildboy:

*

Bela

• 927
« Odgovori #359 : 30. Srpanj, 2010., 00:28 »
Zaslužuju/ne zaslužuju bahhh o tome možeš otvoriti topic.
8 igara. Jako malo.
Pa opet milijarde.
I moram priznat da mi je i dalje Blliz u top pet firmi što se tiče igara   :hiha2:

Možda je preskupo, ali nigdje nisam rekao da neću kupiti. C&C. Svašta
Samo sam cendrao da je skupo. Damn, u ovoj državi ne možeš više niti cendrati  :wildboy:
Kad smo već kod cendravca se vratio možda Samir Duran ? Ajde vi koji već igrate...Ima li ga ?

Ili je on poginuo negdje u prvom ? Zaboravio sam već i sad me to muči  :solidus:  

URED : Sjetih se da je bio zaražen skupa sa Kerrigan i onda ga je ona dalje tlačila..  :mrgreen:

« Zadnja izmjena: 30. Srpanj, 2010., 00:29 Bela »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9