HCL.HR

Starcraft II

• 557 Odgovora
  • 116943 Hitova
*

MII2o

• *
  • 56
Odg: Starcraft II
« Odgovori #420 : 09. Kolovoz, 2010., 15:16 »
Neznam frende zašto kuriš frku... kad je očita kvaliteta igre te inovacije iste naspram originala.
Tvoje mišljenje je manjinsko! Jedina namjera tvoga post-a bila izazvat bijes protiv sebe.
Neznam što ti je palo napamet kad si pisao taj post uopce! Možeš reći da svatko ima pravo
na svoje mišljenje!NO! Ovo tvoje je samo obično trollanje!!! Liječi svoje frustracije negdje drugdje!

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #421 : 09. Kolovoz, 2010., 15:20 »
:ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

« Odgovori #422 : 09. Kolovoz, 2010., 15:22 »
 :hihi:

Kakva je ovo navala PC pro gejming šabana u zadnje vrijeme? PCPlay forum je još uvijek online, nije da nemaju gdje bit. ;(

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #423 : 09. Kolovoz, 2010., 15:28 »
Što ljudi brane starcraft kao da im život ovisi o tome. Tak teško prihvatiti da je nekome igra prosjek.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #424 : 09. Kolovoz, 2010., 15:30 »
pa da.
čovjek uopće ne brani igru sa tehničkog stajališta nego ono, KAKO TI SMIJEŠ REĆI LOŠE O STARKRAFTU!  PREDIVAN JE! X( PUSTI GA NA MIRU X(((((((((

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #425 : 09. Kolovoz, 2010., 15:33 »
Nezna on frende zašto ti kuriš frku, kuiš. Ovo ću počet govorit u stvarnom životu kad se budem svađao il nešto, genijalno mi.

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #426 : 09. Kolovoz, 2010., 15:35 »
Blizz igre i inače imaju naj hard kor fanove koji prkose kritikama i razumu. Jer, hard kor ovo ono.
Sjetite se Rukavinine ocene u Hakeru za orginalni SC. Eh.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #427 : 09. Kolovoz, 2010., 15:36 »
Reci mi što je igra novoga i inovativnoga ponudila pa mi onda reci zašto bi igra trebala bit GOTY.
Pa nije da igra mora biti inovativna da bi bila dobra. To sto ima inovativnih igara ne znaci da one neinovativne koje su prije bile super sad postaju lose. Ak me kuzis. Frende :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #428 : 09. Kolovoz, 2010., 15:38 »
strategija ko i sve ostale.  :wildboy: žanr koji se nimalo ne mjenja 30 godina il neš.

*

dibek

• 3270
« Odgovori #429 : 09. Kolovoz, 2010., 16:12 »
Pa da, al opet ima dobrih i losih strategija.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #430 : 09. Kolovoz, 2010., 16:13 »
pae, ova je odlična. Ali nije dolazak mesije.  :wildboy:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #431 : 09. Kolovoz, 2010., 16:29 »
A sad :wildboy: Ja sam dobio utisak da je snowblindu losa, a nije losa.

I sad ce netko doci i rece "pa dobila je 97 ili kolkovec na haceelu". To je samo broj, ne znaci da ta ocjena ukljucuje ovo i ono, vec samo da je igra odlicna i to je to.

I misije su bas kreativne i nemonotone. Cinematicsi rulaju (sto tu nije u redu, budi specifican). Muzika rula.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #432 : 09. Kolovoz, 2010., 16:43 »
Nisam ja rekao da je loša, nego da mi je prosječna, više sam uživao u CoH dok sam igrao. Ja neznam što je toliko kreativno u igri, bušilica, dan/noć misija? Za CGI nisam ništa rekao jer se slažem da su odlični.

*

dibek

• 3270
« Odgovori #433 : 09. Kolovoz, 2010., 16:53 »
Nijedna misija nije prekreativna sama po sebi. Ali imas (LAGANI SPOJLERI) busilicu, imas dan/noc, kradja Odina, nakon toga raspucavanje Odinom, stealth misije, odabir izmedju misija katkad ( osobito kul je ako izaberes ownanje nydus wormova prije zadnje misije), protoss misije. Tako da nikad nije dosadno.

I prica je odlicna (mozda tebi nije, al inace je). Nesto sto je danas rijetkost, da je prica onak, bitna stvar.

« Odgovori #434 : 09. Kolovoz, 2010., 19:45 »
mislim bezveze mi je da se i ja ukljucim u ovu raspravu, al nemogu izdrzat  :clap:

kako ljudi uopce mogu coh usporedivat sa sc-om? :thumbs:

sc igra 10 milijuna ljudi, postoje 3 sluzbene klan lige, hrpa laddera, 3-4 korejske pro lige, recimo 5-6 hrvatskih klanova, baza hrvatskih igraca je cca 500-600 koji ju igraju na bnetu, igra se prodala u 48 sati u 2,5 milijuna primjeraka i najbrze je prodavajuc rts svih vremena. da ne pricam dalje....

sta od toga ima coh? 3 igraca hrvatska, koji seruckaju po forumu a nisu odigrali nijedan sc multiplej mech, 2 svjetska klana, nijedan ladder i prodala se u 10000 primjeraka

mislim da ovih 10 milijuna ako ne i vise ljudi (lega pazi 10 zagreba  :mrgreen: :mrgreen:)daje misljenje sta valja i sta ne  :thumbs: :piva:

btw. nije mi namjera bila nikog uvrijedit nego uputit na cinjenice  :thumbs:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9