HCL.HR

Starcraft II

• 557 Odgovora
  • 114298 Hitova
*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
Odg: Starcraft II
« Odgovori #450 : 09. Kolovoz, 2010., 21:28 »
Meni ne smeta previse nemanje LAN-a. U biti ne privlaci me multi toliko, zelio sam kampanju odigrati. Koja je epska :hug

*

seedorf

• 755
  • My mision is destroy love on planet Earth
« Odgovori #451 : 09. Kolovoz, 2010., 22:01 »
+500

« Odgovori #452 : 09. Kolovoz, 2010., 22:19 »
Ček meni će zbog shvaćanja jedinica kampanja biti bolja, zanimljivija, iako sam je završio? De onak, ajd prihvati da mi se igra ne sviđa nešto posebno, ne kažem da je loša, al da je posebna meni daleko od toga, predaleko.

Sigurno da oce, prvo si procitaj pricu sc-a i broodwara pa se nadovezi dvojkom. Skontaj ko je Jim Reynor, ko je Mengsk kako je kerrigan postala queen of blades. Tko je zeratul na kraju krajeva. Da ne pricam dalje...

To je isto koda ja od gospodara prstena gledam 3 dio samo i kazem daje govno trilogija  :clap:

*

MII2o

• *
  • 56
« Odgovori #453 : 09. Kolovoz, 2010., 22:29 »
Ti prestani nametat to svoje jedinstveno mišljenje!
Nikoga nije briga što je tebi to prosječna igra!
Prestani nam to više bacati u oči!
Svijet je rekao svoje!

*

konjina

• 1034
« Odgovori #454 : 09. Kolovoz, 2010., 22:37 »
gospodo, svjet je rekao svoje  :hihi:

jedina pozitivna stvar ove igre je njana priča i blizzard tu općenito rijetko faila, to je činjenica (osim diabla naravno  :hiha:).
da ova igra nije NASTAVAK nego početak franšize, dobila bi ocjenu 54 jer stvarno nema ništa za ponudit, ali stvarno. (fenbojevi, probajte objektivno sagledat situaciju)

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #455 : 09. Kolovoz, 2010., 22:48 »

Sigurno da oce, prvo si procitaj pricu sc-a i broodwara pa se nadovezi dvojkom. Skontaj ko je Jim Reynor, ko je Mengsk kako je kerrigan postala queen of blades. Tko je zeratul na kraju krajeva. Da ne pricam dalje...

To je isto koda ja od gospodara prstena gledam 3 dio samo i kazem daje govno trilogija  :clap:

Usporedivanje Tolkiena sa Starcraftom je dokaz koliko ste banalno naivni.

Starcraft prica je ok. Nista vise od toga. Forsa se epicnost u prici bezveze. A realno nema nikakvog efekta.
U kampanji na kraju kao uspijete uzdrmati Mengska. I onda? Nema nikakav efekt na pricu poslije toga. Nikakav. Toliko o konzistentnosti price.

Zbilja steta sto toliko ljudi pada na takve isforsane price u danasnje vrijeme, hvaleci ih kao nesto najbolje ikad. Dok su realno samo ok. Uz lepe cg animacije.
Nista vise, nista manje.

*

MII2o

• *
  • 56
« Odgovori #456 : 09. Kolovoz, 2010., 23:00 »
Ljudi!? O čem vi pričate??
Zna se po čemu je SC poznat! Po MULTIPLAYERU!?
A zasto!? JER JE NAJBOLJI NA SVIJETU!
To je najkompetativnija igra na svijetu!A ZASTO?
Jer je savrseno izbalansirana. Cijenite Coh jer tamo nemoras koristit mozak!
Znate, onaj organ koji pokriva propuh u glavi. Mislim zbilja...
Skupila se armija trollova komentirat o STARCRAFTU...

*

dibek

• 3270
« Odgovori #457 : 09. Kolovoz, 2010., 23:03 »
A Tolkien je kao mega kompliciran n shit? Onak, ak je ljudima Dragon Age i ME2 imao dobru pricu, onda ne znam kako ova moze bit losa.

I da, pretpostavio sam da svi ovdje znaju pricu jedinice. Ili ne? :wildboy:

*

konjina

• 1034
« Odgovori #458 : 09. Kolovoz, 2010., 23:09 »
@MII2o
koji si ti kralj  :hihi:
veliš, daj tuljanima ribu i svi sretni i zadovljni  ;)

« Odgovori #459 : 10. Kolovoz, 2010., 06:10 »
 :mrgreen: :mrgreen:

Mislim da ce se nakon godinu ili dvije najbolje vidjeti dali igra valja ili ne (koliko ce je igraca igrati) :thumbs:

Btw. ne kontam kako milijuni igraca mogu igrati to smece i broj se povecava cijelo vrijeme, mozda vole igrat smece  :clap: , i meni je to smece dobro  :piva:

*

smigl

• **
  • 399
« Odgovori #460 : 10. Kolovoz, 2010., 07:22 »
Kontam ja da tebi igra nije naj i da ti nije sjela i to je sasvim uredu, na kraju krajeva ti sam odlucujes hoces ju kupiti ili neces i apsolutno imas pravo na svoje misljenje i svoj izbor. ono sto meni nije jasno je to da kako ti kao jedan od moderatora i clanova hcl tima dodjes na sc2 temu kazes takve stvari koje ustvari nikoga ni ne zanimaju i pocnes flame war? i onda se jos cudis sto ljudi brane igru... nikad to nisam shvacao, ne svidja ti se igra sasvim ok nitko te ni ne tjera da ju kupis/igras ali nemoj doci u zajednicu ljudi koji su fanovi igre i poceti valjati takve gluposti i onda se cuditi zasto si napadnut...

« Odgovori #461 : 10. Kolovoz, 2010., 07:32 »
Kontam ja da tebi igra nije naj i da ti nije sjela i to je sasvim uredu, na kraju krajeva ti sam odlucujes hoces ju kupiti ili neces i apsolutno imas pravo na svoje misljenje i svoj izbor. ono sto meni nije jasno je to da kako ti kao jedan od moderatora i clanova hcl tima dodjes na sc2 temu kazes takve stvari koje ustvari nikoga ni ne zanimaju i pocnes flame war? i onda se jos cudis sto ljudi brane igru... nikad to nisam shvacao, ne svidja ti se igra sasvim ok nitko te ni ne tjera da ju kupis/igras ali nemoj doci u zajednicu ljudi koji su fanovi igre i poceti valjati takve gluposti i onda se cuditi zasto si napadnut...
:thumbs:

*

dibek

• 3270
« Odgovori #462 : 10. Kolovoz, 2010., 09:23 »
Nego, za iduce kampanje sam nedgdje procitao "expected to be pticed as expansions". Bas me zanima o cemu ce bit zergovska :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #463 : 10. Kolovoz, 2010., 09:54 »
:mrgreen: :mrgreen:

Mislim da ce se nakon godinu ili dvije najbolje vidjeti dali igra valja ili ne (koliko ce je igraca igrati) :thumbs:

Btw. ne kontam kako milijuni igraca mogu igrati to smece i broj se povecava cijelo vrijeme, mozda vole igrat smece  :clap: , i meni je to smece dobro  :piva:

po toj logici moj kralju simsi su 10x bolja igra od starkrafta.  :thumbs:

ovo je topic, a ne zajednica igrača starkrafta.  :tired:  :hihi: :ave:

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #464 : 10. Kolovoz, 2010., 10:27 »
Znači za koja se meni ne sviđa ili mi nije sjela, ne smijem doći u topic i to postati?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9