, Stormteller GamesDatum izlaska: 17.06.2025.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Citat: Repyh - 31. Kolovoz, 2010., 19:47Konacno zavrsio sezonski posao a sada hell its about time !Fino, fino!Jesi kupil kod nas ili naručil izvana (kolko para)?Znam da bi trebala biti 100$.BTW, daj poslikaj i onaj stick, da vidimo kak izgleda
Konacno zavrsio sezonski posao a sada hell its about time !
Nazalost kod nas je ce verzija pukla ko kokica tako da si i htio nisi mogo kupit jebiga, navala je bila nevidjena.
900 kruna = 693 kn (1kruna 0.77 kune)700 kn je lose s obzirom na paket + usb stick + (sc i brood na sticku) koji ne mogu vrijediti toliko... ali eto kolekcionarima je to manje vazna stvar :)
Citat: smigl - 02. Rujan, 2010., 09:51900 kruna = 693 kn (1kruna 0.77 kune)700 kn je lose s obzirom na paket + usb stick + (sc i brood na sticku) koji ne mogu vrijediti toliko... ali eto kolekcionarima je to manje vazna stvar :)Iskreno ja sam uzeo jer do sada nikada nisam kupio CE kutija mi se svidjela i artwork knjiga mi boguje.
Citat: Repyh - 02. Rujan, 2010., 13:39Citat: smigl - 02. Rujan, 2010., 09:51900 kruna = 693 kn (1kruna 0.77 kune)700 kn je lose s obzirom na paket + usb stick + (sc i brood na sticku) koji ne mogu vrijediti toliko... ali eto kolekcionarima je to manje vazna stvar :)Iskreno ja sam uzeo jer do sada nikada nisam kupio CE kutija mi se svidjela i artwork knjiga mi boguje.def bi i ja uzeo da je cijena normalnija (500njak kuna) ovako imam osjecaj da placam samu kraticu "CE" a ne pravu vrijednost paketa
Kakvu vrijednost, vrijednost CE-a je to sto je CE, ne usb stick ili nekakva knjizica sa crtezima
S ponosom na brutal xD