FPS, Remedy EntertainmentDatum izlaska: 17.06.2025.
akcijska avantura, Kojima ProductionsDatum izlaska: 26.06.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Zavrsio SP dio igre i definitivno najbolji SP u RTS igri koji sam do sada igrao.Samo sam fejlao da i zadnju misiju zavrsim na hard svaka cast ovima koji su sve na brutal uradili.
Jedan frend na brutal zavrsio nije ni jednom iskoristio onaj Xelnaga artifact.I ima +3000 achi pointsa :solidus:
Citat: Repyh - 09. Rujan, 2010., 11:06Zavrsio SP dio igre i definitivno najbolji SP u RTS igri koji sam do sada igrao.Samo sam fejlao da i zadnju misiju zavrsim na hard svaka cast ovima koji su sve na brutal uradili.zadnja misija na brutal mi je uzela 4 sata, i to ono 2 puta sam pao da nisam sejvo onda korak po korak i save inace nema sanse. Kontam da ce u zergovskoj kampanji kerrigan opet postat infestana
Al da se to dogodi, bilo bi najgluplje ikad.
Citat: sfc_PsychQ - 10. Rujan, 2010., 06:14Citat: Repyh - 09. Rujan, 2010., 11:06Zavrsio SP dio igre i definitivno najbolji SP u RTS igri koji sam do sada igrao.Samo sam fejlao da i zadnju misiju zavrsim na hard svaka cast ovima koji su sve na brutal uradili.zadnja misija na brutal mi je uzela 4 sata, i to ono 2 puta sam pao da nisam sejvo onda korak po korak i save inace nema sanse. Kontam da ce u zergovskoj kampanji kerrigan opet postat infestana sve šta mogu reć za tebe je da si kretenčina, al na kvadrat.fala na spojleru, faktardu mrtvi.