HCL.HR

Starcraft II

• 557 Odgovora
  • 116472 Hitova
*

Repyh

• **
  • 364
Odg: Starcraft II
« Odgovori #540 : 04. Listopad, 2010., 06:34 »

*

Skyless

• n00b
  • 4
« Odgovori #541 : 11. Listopad, 2010., 15:41 »
Evo update sto se tice starlige

Prijave su produzene do 24.10 te je turnir prosiren na balkan, tj sve one koji razumiju hrvatski. Fond nagrada za ovu starligu ce biti oko 2000kuna, te ce bit nagrade za prva 3mjesta.

http://gamer.hr/forum/viewforum.php?f=89

Pozdrav!

*

Skyless

• n00b
  • 4
« Odgovori #542 : 23. Listopad, 2010., 19:06 »
http://www.gscup.net/

Evo info uvezi Starlige, sada preimenovane u Gaming StarCup - napokon smo digli stranicu. Svi koji zele igrat u turniru neka se registriraju (pricekaju aprove od admina par sati) te se prijave za ovaj cup na sajtu pod cups. I jos da napomenem, nagrade se znaju i one su: 1.mjesto Ati HD 5770, 2.mjesto Logitech G11 Keyboard, 3.mjesto Logitech F710 gamepad.

poz

*

Repyh

• **
  • 364
« Odgovori #543 : 24. Listopad, 2010., 03:10 »
http://www.gscup.net/

Evo info uvezi Starlige, sada preimenovane u Gaming StarCup - napokon smo digli stranicu. Svi koji zele igrat u turniru neka se registriraju (pricekaju aprove od admina par sati) te se prijave za ovaj cup na sajtu pod cups. I jos da napomenem, nagrade se znaju i one su: 1.mjesto Ati HD 5770, 2.mjesto Logitech G11 Keyboard, 3.mjesto Logitech F710 gamepad.

poz

Nagrade su vgg  :piva:

*

Skyless

• n00b
  • 4
« Odgovori #544 : 28. Siječanj, 2011., 23:23 »

Gaming StarCup 2

Nakon niza uspjesnih evenata, GSCup.net vam ponosno predstavlja drugu sezonu Gaming StarCupa, te malo manjeg ali isto vrlo vrijednog SilverCupa. Sam turnir održava se u vremenskom periodu od nekih mjesec i pol dana. Turnir je specifican po tome sto uz veci vremenski period odigravanja turnira, igraci se sami dogovaraju o terminima odigravanja međusobnih matcheva.

Ovo ce biti vec peti turnir u nizu. No nije samo turnir velika novost, vec i novo plasirana stranica, koja je ujedno Starcraft 2 Mini portal za cijeli balkan. Na njoj mozete pratiti svakodnevne novosti iz svijeta starcrafta, interviewe sa najboljim igracima balkana, veliku bazu GSCup.net replayeva, vodova i sl.

Da cijela stvar bude jos veca, pobrinuli su se decki iz klana studeni koji jednom tjedno organiziraju turnir tako sto su se spojili sa nama. Tako da sada uz glavni turnir GSCup.neta koji se "sporije" odvija, mozete sudjelovati i u tjednim turnirima koji se odigravaju za svega jedan dan.

Ove sezone mozete ocekivati puno, nadamo se preko 200 prijavljenih igraca sa podrucja balkana. Uz glavni turnir StarCup gdje se najboljih 64 bori za prva mjesta kroz double elimination sistem, tu je i silvercup gdje odlaze svi oni koji nisu zadovoljili dane uvijete za StarCup. Vise o samom turniru mozete naci na nasim stranicama.

Prijave krecu u Ponedjeljak 31.01 te traju deset dana sve do Cetvrtaka 10.02 23:59!

Source: http://www.gscup.net/

*

HighArT

• n00b
  • 3
« Odgovori #545 : 07. Siječanj, 2013., 00:00 »
Starcraft 2 - najpopularnija RTS multiplayer igra današnjice s milijunima igrača po svijetu.

Starcraft Freaks Clan, najjači balkanski SC2 tim, sastavljen od nacionalnih reprezentativaca Srbije i Hrvatske. Funkcionira u suradnji s hrvatskim SC2 portalom.

Site: sc2croatia.com

Lajkajte nas na facebooku i podržite scenu i razvoj progaming u Hrvatskoj: Like us!

Sve informacije, prijave za tim i kontaki preko facebook stranice :)

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #546 : 07. Siječanj, 2013., 00:31 »
Spojio ti temu s postojećom. Naučite se koristit tražilicu.

« Odgovori #547 : 23. Siječanj, 2013., 16:06 »
ma starcraft uopce nije neka igra

« Odgovori #548 : 05. Ožujak, 2013., 12:21 »
http://www.sc2croatia.com/uncategorized/hots-launch-party-kset-11-03-2013-u-19h/

evo ako kog zanima, u KSET-u se organizira HOTS launch party i bit ce organizirana prodaja igre jer nema nigdje drugdje ponocne prodaje, sav info na linku

*

disc0

• 3069
« Odgovori #549 : 14. Ožujak, 2013., 19:28 »
Koji K*?
Pa nije valjda da ovo nitko ne igra?!
Ja razmisljam da eksuali kupim original (ali kutiju, nema sanse onlajn), wol je 20€ a ovo cudo je 40€ u italiji....neznam...mooozda :geek:

« Odgovori #550 : 20. Ožujak, 2013., 07:48 »
igra igra, uskoro ide recenzija i gameplay

*

disc0

• 3069
« Odgovori #551 : 20. Ožujak, 2013., 20:04 »
I da naravno da nema nigdje za kupit u kutiji (WOL koji je obavezan da bi ovo radilo, ovaj novi ima svuda), pa cu ocito morat uzet onlajn :wildboy:

« Odgovori #552 : 29. Ožujak, 2013., 20:54 »
Dali postoji netko ovdje da je fan Mass Effecta i Starcrafta? Nedavno sam presao kampanju HotS i bas sam primjetio nekoliko jako slicnih stvari u obje price i neke reference. Ne znam dali je to namjerno tako ali u biti osnovna prica je vrlo slicna u oba dijela, iz tamnog dijela svemira vreba neka drevna opasnost.

Nadalje, Liara i dr Hanson imaju istog voice actora i jos jedan detalj, mozda nebitan ali kada Sarah Kerrigan kaze: "I am beyond your comprehension" u razgovoru sa drugim Zergom, isto to kazu reaperi u Mass Effectu Shepardu-"Our existence is beyond your comprehension".

Ima jos nekoliko primjera ali mi se ne da sve nabrajati ovdje.

Itko? :mrgreen:

« Odgovori #553 : 29. Ožujak, 2013., 20:55 »
:D, svakako preso na brutal tezini, fan od prvog sc-a 98-me, i napisao recenziju koja ide gore sutra, sta ces vise :mrgreen:

« Odgovori #554 : 29. Ožujak, 2013., 21:04 »
Dali postoji netko ovdje da je fan Mass Effecta i Starcrafta? Nedavno sam presao kampanju HotS i bas sam primjetio nekoliko jako slicnih stvari u obje price i neke reference. Ne znam dali je to namjerno tako ali u biti osnovna prica je vrlo slicna u oba dijela, iz tamnog dijela svemira vreba neka drevna opasnost.

Nadalje, Liara i dr Hanson imaju istog voice actora i jos jedan detalj, mozda nebitan ali kada Sarah Kerrigan kaze: "I am beyond your comprehension" u razgovoru sa drugim Zergom, isto to kazu reaperi u Mass Effectu Shepardu-"Our existence is beyond your comprehension".

Ima jos nekoliko primjera ali mi se ne da sve nabrajati ovdje.

Itko? :mrgreen:
i ja sam primjetio ovo sa our existence ..... više manje sve su te priče slične kak bi rekli nedostatak mašte da se stvori nešto novo ali opet  i jedna i druga su mi super tak da neču previše o tome =DD GAME ON! :piva:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9