Noup, nisam htio dolazit JAĆI želio sam to riješiti. Nije moj način da bježim,,, a uostalom, low-levl IZAZOVI su mi poslastica jer od igrača traže da se pomuče i SMISLE nešto kreativno.
Zaklona nije bilo, a i da je bilo, njen blizard bi jednostavno bio iznad toga i zakla me, ako ne zakla, onda usporio/sledio i ostavio me ko tukicu koju treba priklati. Od magija imam samo flame i spark, što nije korisno za daljinu. Strijele sam potrošio, a i ono, derp, strijele.
ALI USPIO SAM.

Sve je moralo biti savršeno orkestrirano.
Evo što sam imao na raspolaganju - dva scrola mass paralysisa, jedan blizard i otprije iskorišteni neki koji povečava staminu magicu i helt za 20%
Izletio iz zaklona, ona ispucala 2 sige u mene, preživio, do tada se scroll za paralizu pripremio i paralizirao je (a to traje kojih 5 sekundi). Otrčao sam do nje, stavio na oružje premaz koji čini protivnike 40% ranjivijim na Frost spelove, tad se počela dizati, uzeo blizard skrol, iskoristio ga, i trenutak prije no što je ona pripremila svoju magiju da me napadne već sam iskoristio drugi skrol paralize. Pošto blizard (scroll jel) traje 10 sekundi, to joj je čitavo vrijeme crpilo helta, a ja sam je klao svojom sjekiricom, samo jednom stigavši iskoristiti flame da joj mogu raditi veću štetu, iskoristio JURIŠ da je baci s nogu u zadnji tren i dokrajćio.

Uglavnom, nije pretjerano zanimljivo dok se piše o tome, ali moram priznati da sam zadovoljan tako taktički besprijekorno odrađenom akcijom.