imam problem s ovom igretinom. Naime, bilo bi mi žao ne igrati dalje jer sam
lvl 45 i imam još toliko toga za istražiti, ali problem je u tome što mi se igra počela gadno resetirati, tj. dođem do nekog dijela u igri gdje igra toliko nabrije temperaturu na grafičkoj da mi dođe do restarta kompa da se ne bi oštetio valjda. Napominjem da se ovo događa samo u određenim dijelovima igre ali je izuzetno frustrirajuće.

Grafička kartica je Ati 4850 512MB i vjerujem da ne bih trebao imati ovakvih problema jer vrtio sam glatko i zahtjevnije igre. Loše je i to što sam probao snižavati grafičke postavke ali to apsolutno nimalo ne mijenja situaciju. (imam najnovije drivere, usisavao sam kućište prije mjesec dana, itd.)
Ako će pomoći, konkretna lokacija u igri s kojom imam problem je neki Farenhalt ili tako nekako dungeon, nalazi se na samom kutu mape desno dolje (jugoistok), dođem pred kraj kvesta (trebam pokupiti neki artifakt koji izgleda kao zelena maska i daje 70 stamine). Napadne me odjednom 5-6 drugara (Drourga) a glavni od njih je leteći i baca fireballove.
Postoji li kakva solucija za moj problem i isplati li mi se patiti dalje s igrom s obzirom na to da sam sa glavnim questom stao tamo kod bradatih staraca na planini koji su me počeli učit shoutove (imam ih tek 2 - fus ro dah, i sprint) ?