avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
igru več naveliko igram i moram reći da sam ne zadovoljan.. grafika preslična dvojci..mislio sam da će biti malo realnija..onda sučelje je također ne previše promijenjeno.. stil igre isti..puno stvari je ostalo istih kao u dvojci i njenim ekspanzijama.. [jesam li rekao da je novih stvari premalo ;( ] ..sve u svemu kad sam curi donio igru pitala me što je to za sranje..oću stare Simse.. očito je da su novi Simsi prerano došli na tržište i da je EA ponovo gledao više na novac nego na kvalitetu..šteta a mislio sam da se to jednoj takvoj franšizi nemože dogoditi ... :tired: :solidus:
NFS? Kako se ono zovu zadnja 3 nastavka?
Citat: vilim - 22. Svibanj, 2009., 19:47NFS? Kako se ono zovu zadnja 3 nastavka? Znam kako će se zvati slijedeća 3 nastavka ako nastave ovako programirati.Shit, World OnF*ck i Shitro.
a ne bi se čudio ni da im je to bio plan ispočetka. onako, maknu DRM zaštitu, leakaju gotovo nedovršenu verziju sami na net, gledaju reakcije igrača i nabrzinu dodaju ili poprave ono što treba. velika većina igrača neće skidat igru dva puta, odmah je stopa piratizacije manja. neznam, teorija.