RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
nisam igrao baš baš sve PC rpgove, al The Witcher je uvjerljivo najbolji od svih Priča, atmosfera, cice, muzika, ne znam, savršena je igra, meni jedna od top 5 ikad.
Inače, da, Witcher i je rađen po knjizi. Ili mislim da scenariji piše svjetski poznati fantasy romanopisac. Jel zna neko neke detalje, da ne guglam ?
Pa između ostalog, i je Nego, nikad nisam previše lajkao Witchera. Preneintuitivan mi je bio nekako. Nije trollanje, nego nisam mogao probaviti kontrole. Ni jedne ni druge.Možda mu dam drugu priliku. Možda.
Iako je dobar dio gameplay noviteta još uvijek skriven od očiju javnosti, uz dostupne informacije možemo zaključiti kako igra odbacuje tradicionalni (da ne kažemo zastarjeli) pristup, kako na polju dijaloga, tako i u elementu borbe. Naime, dijalozi sada imaju vremenska ograničenja, a igrač ne vidi što će Geralt točno izbrbljati već mu je to predstavljeno kroz kratke i sugestivne linije. Ukoliko se unutar kraćeg vremena ne odlučite za neki drugi odgovor, igra bira onaj defaultni, ali vas u isto vrijeme potiče na razmišljanje jer s takvim "ravnodušnim" stavom nećete uvijek izvući pozitivan dojam.