RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ona neugodna situacija kad te Adam Jensen kuži,,,
Meni su Souls borbe "fazon" užasne borbe...Na to fanovi odgovaraju: "kada neznaš", "noob si" i ostalo, ali jednostavno ona borba u Soulsuima mi je veće sranje.
Pa kužim ja tebe brate - i ja sam se slagao s većinom tvojih mišljenja kad sam imao 13 godina.
Ja nisam mislio da nužno mora biti teška kao DS, nego da je borba bude na taj fazon a ne ovaj dosadašnji "klikajući" fazon . Nisam dvojku igrao pa ne znam jesul šta mijenjali ali ova u kecu gdje samo klikaš u pravim momentima mi je podosadan i nije uopće imerzivan. U Skyrimu borba nije dobro realizovana ali je taj sistem dobar tj. ja zamahujem, blokiram... a ne kao u Witcheru gdje ja samo pravoremeno klikam a on nasumično izvodi neke poteze.
Nadajmo se da će netko brzo modati borbu i pretvoriti ju u Souls iskustvo, jer CDP očito nema pojma što radi na tom području. ;(
Nego cudi me da ti, jedan veliki RPG fan nisi odigrao dvojku :solidus:
Citat: maxim.x - 04. Ožujak, 2015., 19:54Nego cudi me da ti, jedan veliki RPG fan nisi odigrao dvojku :solidus:Izgleda da ipak nisam toliko velik :solidus:, RPG mi je tek drugi žanr (nakon stealtha naravno). Upravo sada igram keca (otprilike sam na polovini) a nakon njega ću se odmah bacit na dvojku, čime ću prekinuti svoj dosadašnji običaj da nikad ne igram dvije igre iz istog serijala jednu iza druge.
Geralt mora biti badass, ne može mi ginut svakih deset minuta.