HCL.HR

The Witcher 3: Wild Hunt

• 1670 Odgovora
  • 514250 Hitova
*

Hrv4tin4

• Gost
Odg: The Witcher 3: Wild Hunt
« Odgovori #945 : 01. Kolovoz, 2015., 17:30 »
Meni se i dalje čini da je Nilfgaardian empire opak kada god sam igrao protiv njih bilo je poprilično teško!
Inače preferiram northen, ali koliko vidim i monsters imaju dobrih fora.

« Odgovori #946 : 01. Kolovoz, 2015., 17:32 »
Vecina monsters karata imaju fore prizivanja boraca sto je jako dobro,ali 70% karata a mozda i vise spada u close combat karte pa ih je lako samo zamrznuti i pobediti

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #947 : 03. Kolovoz, 2015., 22:21 »
Jel imao još netko problema s achivmentima na GOG Galaxyu? I nakon 35h igre nemam otključan niti jedna, iako bi ih trebao već biti popriličan broj...

Ne znam u čemu je problem i skoro svaki puta kad idem saveat igru dobivam poruku da ova verzija nije kompatibilna s prijašnjima.
Imam sve updateove i besplatne DLCe. Trenutno je patch 1.07 gore.
Gog Galaxy je omogućen ingame i vidim opciju za achivmente koju ne mogu aktivirati. Istina, piše coming soon, no bolje provjeriti nego lupati bezveze.

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #948 : 17. Kolovoz, 2015., 13:19 »
Jel još netko igra ovo čudo ili ja debelo kasnim za svima?!?
Imam 60h u igri i sad pokušavam skupiti sve karte. Odigrao sam sa svim likovima pod side quest i na otocima i Velenu i Novigradu i onoj prvoj mapi.
Moram li igrati i sa svim mogućim gostioničarima?

Sad sam pred sam kraj igre i želio bih sve živo iskoristiti i izvući maks iz igre dok mi ne dođe MGS V.

« Odgovori #949 : 17. Kolovoz, 2015., 13:58 »
Trebaš igrati i s gostioničarima, kovačima i svima ostalima s kime možeš dok ti više ne budi davali karte za pobjede. Skupio sam ih sve nakon dosta ˝rada˝. Sretno!

*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven
« Odgovori #950 : 17. Kolovoz, 2015., 16:49 »
Jel još netko igra ovo čudo ili ja debelo kasnim za svima?!?
Imam 60h u igri i sad pokušavam skupiti sve karte. Odigrao sam sa svim likovima pod side quest i na otocima i Velenu i Novigradu i onoj prvoj mapi.
Moram li igrati i sa svim mogućim gostioničarima?

Sad sam pred sam kraj igre i želio bih sve živo iskoristiti i izvući maks iz igre dok mi ne dođe MGS V.

Igram ja ovih dana, 39 sati za sada. Drži me igra po tri, četiri sata u komadu. Gwent sam probao i ne sviđa mi se previše, ali to je do mene. Nisam ni triple triad iz FF8 igrao puno makar mi je zanimljiva igra bila.

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #951 : 18. Kolovoz, 2015., 06:49 »
Ja sam ludio i za FF VIII triple tridadom, ali i za Gwentom :mrgreen:
Sad opet malo istražujem, ali nemam živaca ploviti između onih otoka i micati upitnike s mape. Jel itko cijelu mapu na otocima odradio? Sve sam ostale mape prešao uzduž i poprijeko, ali ovu još nisam i ne znam imam li živaca cijelu je proći.

« Odgovori #952 : 18. Kolovoz, 2015., 07:46 »
NG+ je vani!!!  :clap:

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #953 : 18. Kolovoz, 2015., 08:45 »
Ma što mi sad vrijhedi NG+? Sad sam preko 60h+ i još planiram igrati igru i završiti je tek 1.9.
Znači da ću NG+ igrati tek za koju godinu...

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #954 : 18. Kolovoz, 2015., 13:38 »
NG+ ne znači mnogo jer samo statistike i levele poveća. Sve ostalo je isto. Ali svejedno, ja bi ovo tako ponovo! Već je izašlo par korisnih modova... I konačno se igra vrti bolje nego ikad.

Ali jesenska hrpa je pred vratima :(

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #955 : 21. Kolovoz, 2015., 20:50 »
Upravo završio igru!

Inače sam fan RPGova, imam i Dragon Age i ESO igre, uključujući i TESO, ali moram reći da me Witcher oduševio toliko da je od svih meni dragih RPGova zasjeo na 1. mjesto!
Zakon priča, hrpetina sadržaja, preko 70h u igri, još uvijek nisam sve questove napravio niti sam na otocima posjetio sve lokacije.... Možda je čak i malo previše tog sadržaja.
Oduševljen sam, nemam drugih riječi...  :ave:

Jedino sam htio vidjeti kako izgleda NG+ no uopće mi ne nudi tu opciju... Jel zna netko od Vas gdje se uopće nalazi ta opcija?

« Odgovori #956 : 21. Kolovoz, 2015., 21:14 »

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #957 : 21. Kolovoz, 2015., 21:15 »
Probao sam to i ne pali, zato sam i pitao ovdje ako je netko probao, a ne ako je netko negdje pročitao...

« Odgovori #958 : 21. Kolovoz, 2015., 21:32 »
Pa ne postoji drugi način. Ako si skinuo DLC trebao bi dobiti upute kad loadaš save s kojim si prošao main story.

« Odgovori #959 : 23. Kolovoz, 2015., 14:28 »
Da dam dojmove nakon 28 sati igre, za one koji su kao i ja - loši do prosječni igrači.
Kao prvo ovo je moj prvi RPG, a kupio sam ga na nagovor prijatelja čije mišljenje cijenim- inače sam izvorni FPS igrač. To napominjem jer me igra oduševila, potpuno i u svim segmentima. Trenutno sam lvl 10 (što je jako loše nakon toliko sati) ali vjerojatno jer sam prošao sve side-questove i ugovore koji su nevjerojatno dobri i zanimljivi. Osim toga tek sam sad shvatio sve dijelove craftinga, izrade ulja, bombi, popravke itd.
Prema veličini, kompleksnosti igre, nevjerojatnoj grafici, fantastičnoj priči i općenito dojmu - rekao bi da je ovo prva prava nextgen igra na mojem PS4.
U stvari sve ovo pišem da bi postavio pitanje - da li netko zna gdje bi se mogle kupiti knjige ili eventualno link na pdf?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9