Nakon dugo vremena čekanja i toliko pisanja o Witcheru 3 krenuo sam s jedinicom.
Za sada sam proveo 3 sata u igri i svidjela mi se. Ima tu malo tehnikalija koje polako nestaju u modernijim igrama poput ukočenosti likova, monotoni dijalozi i itd.
Pokušavam riješiti što više questova, jedino me muči to što ne znam kako brati biljke?!? Probao sam sve, kupio sam i knjigu od vještice, ali i dalje ništa... Tako da sam jedan quest završio isključivo kupnjom sastojaka, umjesto pronalaskom i branjem...

Sustav borbe mi je poprilično loš, ponekada ne znam ni sam što radim. Prvenstveno mislim na dvoboje šakama u Innu. Sigile skoro uopće ne koristim niti ih se sjetim koristiti. Upgreadao sam Geralta i sada mogu većinu neprijatelja riješiti s 2 udarca, barem je tako trenutno, u području u kojem se nalazim.
Čemu uopće služe sjekira i bodež? Do sada ih nisam uopće koristio jer kada upgreadam mač on je 10x jači od bilo koje sjekire ili bodeža.
Koliko je Vama trebalo za prelazak igre? Očekuje li me malo više čitanja? I ako prodam knjige imam li i dalje svo "znanje"? Znam da su pitanja malo bedasta, no tek sam krenuo u ovaj svijet koji mi je za sada jako zanimljiv.