Jebite si oči zašto nema teme o ovome?

(((

Nova igra Telltalea, opet avantura u epizodnom formatu od 5 epizoda, grafika u stilu The Walking Deada i opet jebeno savršena priča.
Igra je rađena po stripu
Fables. Uglavnom, sva bića iz bajki su pobjegla u naš, ljudski svijet gdje pomoću magične čarolije Glamour mogu živjeti u ljudskom obliku. Bića koja ne mogu plaćati posjedovanje Glamoura smješteni su na The Farm, tj svojesvrsni zatvor za bića iz bajki. Igramo u ulozi šerifa Bigby Wolfa koji je u prijašnjem svijetu bio zapravo Big Bad Wolf (onaj vučji frajer koji je pojeo Crvenkapicu). Kreću se događati misteriozna ubojstva i Bigby treba otkriti tko ubija i spasiti živote Fablesa i tako to,,,,
Enivej, ima i
HCL recenzija koja manje više dobro objašnjava sve vezano uz igru (slobodno onaj minus da je zbunjujuće novoj pubilici možete preskočiti, uopće nije tako. Mislim likovi su iz bajki i u igri ima svojevrsni menu gdje se ukratko saznaje nešto o pojedinom liku, mjestu ili pojmu)
Uglavnom, sviđa mi se kako je Telltale savršeno ukomponirao noir tematiku i ubacio dozu svoje šašavosti (npr. svinja koja priča). Igra je dosta mračnjikava, puno je psovanja i bizarnih scena. Evo par
skrins,,,, Jedini problem jest nedostatak slobode i malo je smor što Telltale forsira to da utječemo na priču, a najveća pogreška do sada mi je da sam dao
onih 50 dolara kurvi koja je kasnije mrtva lelEnivej, jel igrao tko? Kakva vam je igra?