Nevjerovatno koliko su slušali igrače, sve ove promjene su baš ono o čemu se najviše pričalo i što su igrači najviše željeli. Svaka čast !!!
Iako sam ugodno iznenađen fixevima (za sada samo na papiru) i dalje stojim pri odluci da igru neću kupiti dok veća količina ljudi ne dosegne max lvl i kaže, ima contenta! Do max lvl-a igru tretiram kao single player. Sve što me zanima je end game content.
Da probam opet, jel netko planira naručiti fizičko izdanje za PC? Mislim, jel će u kutiji biti disk ili samo kod za digitalnu verziju?
Sve što sam uspio naći je ovo :
http://www.amazon.com/Tom-Clancys-The-Division-Standard/dp/B00ZQ7UJVMKad biraš platformu piše: PC, a moguće je izabrati i PC Download i imaju različite cijene.
Minimalna i preporučena konfiguracija imaju naveden: Optical Drive: DVD-ROM Dual Layer.
Nigdje izričito ne piše na koliko double layera igra dolazi, a ne bi bio prvi put da Amazon ima krive informacije u opisu proizvoda.
Ja sam preorderao key za Uplay. Stealth na kraju izbačen jel?
Misliš stealth u igri? (stealth attack multiplier, critical hit iz stealtha?) Ja u closed beti nisam vidio "s" od stealtha