Rula mi igra abnormalno!
Sam kaj nebi mi preorderaši trebali dobit one neke preorder sheme? Di to reedemamo?
Igrao puno side misija, jednu glavnu i puno sporednih gluposti.
Uopće ni najmanje nemam feeling da igram Ubisoftovu igru.
A sam grad mi je jednako impresivan kao što je to onaj iz GTA V. Mislim nemogu se uspoređivat baš, ali opet mogu.
Govorim čisto o brigi za detaljima i fantastičnom level designu.

Baš sam lepi crnjo... <3
Nakon pet sati čistog igranja, još nisam ni sekunde proveo u Darko zoni; iako sam ju igrao čini mi se dva-tri sata u BETI.
Čisto se malo glupiram po Safe zonama, riješavam kriminalce kaj tlače američki narod i tako. Uvodna animacija me je blown away malo.
Dugo nisam vidio čisti video u igri i odlično mi taj uvod napravljen. Ona koza koja strada u heliću na početku igre mi je preiritantna.
Koda nisu mogli neku seksipilnu macu stavit da mi izaziva cijelodnevni horny time. Tipa ove mačkice...

Sve u svemu, u ovih pet sati, dostigao sam sedmi level, primarno nabavio SCAR s prigušivačem, te Vector 45 ACP također s prigušivačem.
Sad mogu uživat u potpunosti i rulat New Yorkerom. Vremenski uvijeti, atmosfera i prijelaz svih tih vizuala u dinamičkoj izmjeni vremena, je jebeni wow.
A snowdrop bi trebalo klonirat da se razmnožava; jer enigne je čudo. Eto i još malo gameplaya što sam se zadnje zajebaval malo po mapi...
http://youtu.be/mfHT9g8aU-Q