Pretražujući forum sam skužio da nema nijedna tema vezana za Tribes. Ja igram, pa ako ima još ekipe na forumu, nek tu napišu nickove, pa da se malo povežemo i prije nego igra izadje iz bete :)
Inaće, meni je nick ovdje kao i ingame, a ako ima netko da još neigra a htio bi probat, slobodno mi se može javit u pm sa svojim mailom jel su uveli i refferal opciju :P
Inaće, za one koji neznaju, cijela igra se odvija na ogromnim mapama i 99% na otvorenim prostorima. Užasno puno napucavanja i ganjanja protivnika :) Ovo nekad zna bit užasno frustrirajuće, a nekad ste sretni što imate kud odletit sa jet packom. Da, u igri nema skakanja... Uz normalno hodanje, koje se više može nazvat puzanjem i rijetko ćete ga koristit, postoji skijanje i letenje, a kombinacija tog 2 daje za rezultat da u nekoliko sekundi možete protivniku na 2 strani mape otet zastavu da se ni nesnađe

U igri možete odabrati nekoliko klasa, od "laganih", brzih pokretnih i sa relatino malo HP-a do recimo "tenkova", velikih, teških, teže pokretnih čudovišta koji sa jednim hitom mogu nanest tonu štete, što drugim igračima, što vozilima, ili vrlo bitnim dijelovima obrane baze. Nisu sve otključane odma, treba ih zaslužit igranjem i skupljanjem experiencea(naravno da postoji i mogučnost kupovine, no u ovakvom tipu igre to ne predstavlja gotovo nikakvu prednost, skill i vježba su najvažniji).
Zasad su u igri omogučena 3 načina igre, TDM(sa malom dodatkom, team koji ima u posjedu zastavu dobiva 2 boda za kill, a ne 1, možete si onda samo zamislit kak je bježat po ogromnoj mapi sa zastavom, pokušavate ubit nekog, a 15 protivnika puca samo po vama), onda je tu CTF(po meni se tu da najviše exp bodova skupit, pogotovo ako igra ode u over time, ide i preko 3k bodova štojedosta, vidjet ćete :) ) u kojem je cilj 5x capat protivničku zastavu. I zadnji zasad otključan je Arena, borba na relativno maloj mapi/platformi sa kojeje poprilično lako pasti i "osramotit se"

Uz sva oružja koja su uglavnom zaključana za određeenu klasu(bodovima otključavate nove), uz vozila koja su ooopaka, uz skijanje, korištenje jet-packa adrenalin je zagarantiran!
I da... sam spomenio da je igra besplatna i da iz bete izlazi za cca 2 tjedna, a sve što postignete ostaje i nakon službenog izlaska?! :)
Za sav dodatan info mi se možete obratiti, a tko neće, nemora, google is your friend :)