akcija, AdHoc StudioDatum izlaska: 22.10.2025.
akcija, Koei Tecmo GamesDatum izlaska: 06.11.2025.
menadžer, Sports InteractiveDatum izlaska: 04.11.2025.
Novi flagship kontroler tvrtke SCUF je zaista proizvod vrhunskog…
Naravno da mozes.. @GTA
Citat: seedorf - 25. Prosinac, 2009., 18:46Naravno da mozes.. @GTA Naravno da nemože.Ako neznaš celeron ti je 1 (jedna) jezgra.Aj ti ak može pokreni Call Of Duty Modern Warfare 2 na Celeron 2,44 Ghz768 MB RAMGeForce 6600 GTP.S.Zakaj meni facepalm kad sam u pravu da nemože pokrenut?
Citat: GTA - 25. Prosinac, 2009., 19:49Citat: seedorf - 25. Prosinac, 2009., 18:46Naravno da mozes.. @GTA Naravno da nemože.Ako neznaš celeron ti je 1 (jedna) jezgra.Aj ti ak može pokreni Call Of Duty Modern Warfare 2 na Celeron 2,44 Ghz768 MB RAMGeForce 6600 GTP.S.Zakaj meni facepalm kad sam u pravu da nemože pokrenut?Mrzim kad neko nest pametuje o gamingu..Bez obzira sto ima celeron procesor,moze kulturno igrati jer ima ASUS AH3650 Series..i 1536 MB RAM-A sto mu je dovoljno da pokrene igru..Igra trazi minimalno geforce 7600 GT ,pa eto onda skontaj si kakva je razlika izmedu ove i njegove grafe..Nemoj se ljutit jbg al sto je realno realno je.. Neka ti to neko od moderatora potvrdi
Ovako. Igru ces vjerojatno moci pokrenuti, ali i vjerojatno nece bas najbolje raditi. Igra zahtjeva minimum dual-core 2,4 Ghz sto znaci da je procesorski rijec o zahtjevnijem naslovu. Graficka ce probaviti teksture i ostalo, al ce ti se proc gusiti sa fizikom i animacijama. U prijevodu, imat ces velika stucanja tokom igre sto ce ti zasigurno kvariti uzitak igranja.