RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
igru igram već jedno 10 sati i mogu priznat da čim sam počeo istraživat jače avione te ih stavio u svoj sastav igra je postala puno puno bolja i mogu solidno ubiti 2-3 sata dosade :)čak sam u nekim bitkama počeo biti i prvi na ljestvici iako sam loš do boli hahahhaimamo par videa ovakvih gdje se zezamo malo sa tim war thunderom skroz su kratki pa ako volite takve stvari pogledajte sinadam se da će vas nasmijatmeč 1. : Avijatičari -meč 1- duel komentari (War Thunder)meč 2. : Avijatičari -meč 2- duel komentari (War Thunder)
I za kraj 2 screnshota iz danasnjeg i jucerasnjeg eventa ''Floats'' gdje se igralo samo s float planeovima
Skinuo sam ovo za PS pa cu probat ovih dana, nadam se da je igrivo bez da trosim pravu lovu
Ovu igru nikom ne bi preporučio jer je još u beti fazi. I mora se plačati premium acaunt i avione isto tako. Igram dvije igre koje nisu u beta fi a još ove godine će doći i treća igra , a onda spajanje sve tri igre od jednom. Zbog ta igra je još u beti probo sam je nije mi nikakva.. Previše se moraš približiti protivničkom avionu ili meti da ih pogodiš. I zvukovi su katastrofa. Pitanje kada će je pustiti preko interneta da je mogu skinuti samo onda kada budem prošso od prvih tvoraca video igara koje trenutno igram i meni su oni kaljevi video igara