u svim pogledaima Destruction owna jer su tenkovi OP
ne kužim ovo. destruction owna samo zbog tog omjera, ne zbog (ne)balansiranosti klasa (barem koliko sam ja vidio, možda sam u krivu)
RVR malo owna, meni najzabavnije pvp iskustvo u bilo kojem mmou šta sam igrao do sada. u scenario možeš upast od bilo gdje, samo klikneš ikonu kraj mape, nema odlazaka do betlmastera ko u wowu.
igra je općenito prejebena. sve što radiš ti diže rank, grinda se samo za public questove koliko sam iskusio za sada, igra nagrađuje za pun kurac stvari šta napraviš sa titulama i ostalim kurcima (npr. dobiješ titulu ako sto puta klikneš na sebe, ako ubiješ toliko mobova određene vrste, igrača određene rase, etc.), uglavnom, totalni gušt je igrat i uvijek se osjećaš nagrađeno nekako što se u drugim mmovima primjeti mnogo rjeđe (barem se meni čini jel)
public questovi su odlični, sve je lijepo izvedeno, osim što se grinda ponekad (to je vjerojatno do mene, jer bi radio isti quest više puta za dignut inf, nisam išao na druge, al mijenjam metodu od sad, valjda neće biti grinda)
nedamise više pisat, ovo sam postao na gameru u vezi kejpa jednog pa ako koga zanima
Danas mi palo na pamet da bi mogao pronaći neki cape za svog sexana pa sam guglao malo i našao ovaj jedan kulni kojeg je moguće dobiti na skroz malenom ranku (na 8. sam napravio šta treba, mob je 12., bez problema se ubije)
Daklem, evo guide ako nekoga zanima
http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=85690
I slikice