Ne bih rekao da je totalni fijasko ili biskvit
Svake godine vele da bu cod fejlo ili da je mrtav pa ruši rekorde.
Na kraju će se i WD dobro prodat
Ulazim u igru za par minuta, baš me zanima ak treba ja snimam video usporedbe

(pošto rusima ne vjerujem ništa)
Hmm a ovaj video dolje u vezi wtf is....
Osim nekih stvari vezano za fiziku i nekih stvari vezanih za destrukciju niti u jednom segmentu GTA IV ne izgleda bolje od Watch Dogsa
Ne vidim razloga čemu tolko pljuvat zato jer pazi ovo GTA IV star 6 godina napravi rupu u banderi kad se zabiješ a tu ne

Nije prva igra da traileri pokazuju neku bolju "vanzemaljsku grafičku verziju" s nekog PAX-a ili E3 sajma pa kasnije...hmmm.
Nije prva igra koja nema ono što je imala jedna igra iz istog žanra prije 5 godina.
NIje prva igra koja izlazi s day one patchom ili "blago" nezavršena.
Čemu i Čole olako baca riječi poput ruglo i debakl kad je i sam kak veli već i prije bio blag prem Ubiju i poznat je da malo pretjera sa ocjenom nekih igara koje realno zaslužuju sitno koplje niže. Popušio si hype frende i uzele su te ubisoftove velke next gen riječi

I na kraju ne kužim čemu toliko u detalje kad su svi na forumu hvalili (većina ajd) jedan FC3 koji je super a tamo je destrukcija u kurcu, predivno leti u zrak ono što je predefinirano da smije letjeti al šalicu ni atomska ne uništi.
I da lijepo tvrdim uvijek ne nabrijavajte se na trailere jer znate da su ušminkani do bola.
A sad vozio se Jura Aidan po Čikagu.....pa da vidimo jel grm il zec il koji kurac.