Eh da Zg-rideru moja grafulja je AMD
I zapravo nakon cijelopopodnevnog zajebavanja nisam prošao ni prvi chapter tj nisam uspio proć ni prvu misiju

Zašto ? Pa zato jer ne vjerujem da je igra toliko ali toliko loše optimizirana (bar za AMD šmrc) da apsolutno kad je SVE na low ma nemre bit niže meni igra idu u 5 Fps-ova
Rekoh ne može to bit tako, nešto tu ne valja pa ajmo izguglat cijeli internet. Prvi problem sam vidio prije nego se loadao uvodni film nakon što stisnete new game a imao sam identičan problem i s Rage naslovom od Bethesde. Naime nije to onaj lag iliti frame drop zbog temperature, fali performansi bla bla to je onaj iritantni konstantni stuttering koji se javlja i u animacijama i u gameplayu i u cgi filmićima. Samo onaj uvodni film sam danas gledao jedno 10 puta
Prva stvar osamsto patcheva i drivera, čak stavio 14.6 najnoviju betu. Ništa
Fixevi. Ništa. Tweakanje. Ništa. Twerkanje. Ništa. Jebanje boga a zatim i molitva....ništa. Čak i onaj fix rendered fx graphics nešto mijenjat iz console u pc. Ništa.
kaj se događa Battlefield neki dan izbrisao sve na ultri, AC 4 ide, blacklist sve na ultra sve ždere komp, al ovo. Živi užas. Ne plačem ja sad to ko neki bot s interneta jer sve šteka jer ja hoću na ultra igrat. A ne

Nema za tebe watch dogsa micek moj, niti na ultra low.
Identičan stuttering problem stavio ja sve na low ili na high. Hmm opet guglanje.
Kaže jedan članak da ona opcija borderless window radi čuda. Zadnja šansa onda idem van na pivu, već tu sjedim preko tri sata sam sebe teroriziram

Molim ? Filmić leti ? Konačno vidim taj uvod u priču normalno ne kroz neke oči eptileptičara pod napadajom koji pokušava čitat strip. Loada se igra. Stutteringa nema. Ono malo šuljanja leti. Leti, ma radi ouuu happy day. Na mediumu i high al ajd radi nije to 100% ni nemožeš bato treba quad čoravac itd.
Al ajd bar ide i tu u finih 40-50 fps. Reko bravo GUbisoft =D>
Zapravo sam rekao : jebem vam m.... krvavu retard....
da jedna opcija poput borderless windowa čini razliku iz potpuno neigrive igre u solidnih 30-40 fps čak ponekad i 50
a opcije tipa AA, shader model, vsync zapravo ne mijenjaju niti 2-3 fps.-ova. Čudno i sjebano, retardirano ali valjda zbog toga s tim kodom i AMD-om.
Al aj reko idem konačno igrat. Napravim blackout izađem, šuljam se i dođem do auta. Uđem. Gas. Opet 3 fps.

Nezz idem si poderat tetive ili nešto.
Dakle nisam igro ništa, ono što mogu reć je da mi se sviđa voiceacting, Maurice se fino uvjerljivo derao za život.
Odo sad tražit fix za vožnju da bar bude igrivo jer pola igre se vozi jel Ubisoft mamu vam ?

Jednostavno ne kužim, identičan problem je bio i sa Rageom jednostavno do grafičke, mrdao sam se i tamo dugo na kraju odustao, pričekao pola godine i sa svim patchevima je letjela. I preletjela lol.
Moram se i malo nadodat da nije baš fijasko al debakl je prilično blizu.
Znam da meni itekako treba novi komp. Al apsolutno je nedopustivo na svim postavkama imat low i dobit toliko sličica a jedan BF 3 recimo jednostavno ide bez trzanja. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Nego idem dalje tražit ovo, a gle uskoro ponoć

Isprike što nisam ostavio jedan gameplay osvrt al ovaj mazohizam sam morao podijeliti xd
Ouuu happy night