Evo i video recenzije. Nekome je ocjena možda previsoka, ali meni osobno Watch_Dogs je jedan od zabavnijih naslova koje sam imao prilike zaigrati u zadnjih par mjeseci. Jednostavno me privlači svojom atmosferom i dobrim gameplayom. Igram ga i da igrat ću ga uvijek kad se zaželim dobre akcije. Bez obzira na sve nedostatke, veselim se nastavku za koji prognoziram vrlo zanimljive stvari.
Također, izašla je verzija 0.8 moda s kojom je DoF popravljen na normalu, a postoji i više opcija za njega. Postoji i texture patch s kojim se eliminira stuttering kompletno. Osobno ga nisam imao na svojoj GTX 780 - tek tu i tamo, ali prilikom snimanja za video recenziju imao sam probleme zato što je to ipak veliko opterećenje za računalo i onda je bilo dosta evidentno koliko je loše igra optimizirana. Ipak, sve opcije na ultra s TXAA x4, prije mi je bilo dobro, ali moram priznati da mi je sad bolje. Navodno da će patch 0.9 biti kompatibilan s Ubisoftovim official perfomance patchom. Pa eto - tko voli nek' izvoli. U svakom slučaju, za mene osobno najbolja i najzabavnija sandbox igra u zadnjih par godina, jedino GTA V nadmašuje.
Za ovo zadnje nisam siguran u svom slučaju, razlog tomu je taj što nisam neki veliki zagovornik GTA serijala. Zadnji GTA koji sam uistinu prešao i u koji mi je ostao nezaboravan je Vice City svi ostali su mi - pa... meh. U jedinici sam uživao kao klinac

. Nadalje, svi zapravo previše dramimo oko Watch_Dogs optimizacije koja će se dovesti u red eventualno. Trebamo se sjetiti GTA IV na PC-u i na konzolama kojeg ni na ovoj konfiguraciji vjerojatno nemogu igrati na stabilnih 60 fpsa bez HRPETINE izmjena. Oko toga se nije toliko dizala prašina, a igra je doslovno bila ne igriva.
https://www.youtube.com/watch?v=iW2HgsOZsN4