HCL.HR

Zapeli ste u nekoj igri? Pitajte...

• 351 Odgovora
  • 215579 Hitova
*

Namjerno

• *
  • 6
  • http://www.imagesforme.com/show.php/323904_Noname.
Re: Zapeli ste u nekoj igri? Pitajte...
« Odgovori #150 : 05. Veljača, 2009., 22:26 »
Evo frke. Igra je SoF 3 payback i trebam lokalizirati Ethana Wall-a i ubiti Gavavina Wall-a. Prošao sam one garaže i sad sam u nekoj prostoriji s crnim panoom ili zastorom iza kojega je neki od ovih (valjda Gavin) i ne mogu ga ubiti i ne znam što dalje. Pomoć!

*

Kompajutor

• n00b
  • 2
« Odgovori #151 : 03. Ožujak, 2009., 11:52 »
Kako pokretati igru sa cheatovima preko DEVmoda :chair:

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #152 : 03. Ožujak, 2009., 16:53 »
Mislim da ide ovako:

Desni klik na shortcut od igre za koju trebaš cheatove i stisni properties, shortcut tab i u target polje na kraj stisni razmak i upiši -dev i stisni ok. Sad uđi u igru preko tog shortcuta i dok igraš stisni ~ (tipka iznad taba), upiši određenu šifru i stisni enter.

To bi bilo onako općenito tak da neznam oće li ti radit jer određene igre imaju neke svoje finese oko tih parametara.

*

teich

• n00b
  • 2
« Odgovori #153 : 08. Ožujak, 2009., 19:04 »
eo ovako ja igram gta 4 na xboxu 360 dosla sam do misije gdje pratim nekog lika do stare kuce moram ih tamo sve poubijati i poslje pratiti lika koji je ubio onu neku kate pagurino tak  nekak se zove lik i ugl dodem do dijela kad sa motora skocim na helihopter i moram stiskati ili drzati a nisam sad sigurna da bi se on popeo gore ali nista se ne dogodi i onda nakon nekog vremena padnem ne mogu nikako skontati kak da to predem zna li itko pliz??

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #154 : 08. Ožujak, 2009., 19:07 »
eo ovako ja igram gta 4 na xboxu 360 dosla sam do misije gdje pratim nekog lika do stare kuce moram ih tamo sve poubijati i poslje pratiti lika koji je ubio onu neku kate pagurino tak  nekak se zove lik i ugl dodem do dijela kad sa motora skocim na helihopter i moram stiskati ili drzati a nisam sad sigurna da bi se on popeo gore ali nista se ne dogodi i onda nakon nekog vremena padnem ne mogu nikako skontati kak da to predem zna li itko pliz??

Moras jako brzo stiskati

*

teich

• n00b
  • 2
« Odgovori #155 : 08. Ožujak, 2009., 19:15 »
pokusala sam stiscem ko kreten nece probat cu opet valjda ce htjet

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #156 : 08. Ožujak, 2009., 19:29 »
Meni je prvi put isto tak bilo, neznam zašt. Stiskao i niš se nije dogodilo, samo sam pao dolje.
Drugi put je bilo ok  :geek:

*

MrVivi

• **
  • 287
« Odgovori #157 : 17. Svibanj, 2009., 14:55 »
Dark Messiah of Might and Magic v1.02 on VISTA 64

Dakle ovu sam igru nabavio ima nekoliko mjeseci ali evo sad počeh igrat i taman kad sam se sinkroniziro glave lete, udovi otpadaju, na jedan klik ekipa se nađe u plamenu i tako ja sretno prosipam smrt i uništenje kod god idem i onda naiđem na tamo neki brod koji sam prvo očistio od svega živog nakon čega mi kažu da trebam čuvati ulaz dok ženskica i neki kreten oslobađaju posadu iz skladišta i šta več ne, ok kažem ja neka dođu, čekam ih i nakon pet sekundi počnu oni dolazit kosim ti ja njih bez muke iako je ovo trebao biti Hardmode koji baš i nije hard ali neka im bude u svakom slučaju ekipa odjednom prestane dolazit i sad ja pomislim ok sad ćemo da jedrimo kad ono šipak čakam ja i čekam  nema više ekipe za ubiti ali ono dvoje kretena samo stoje tj. ženska stoji onaj kretem s kupoljačom nešto tamo mlati oko onih vrata gdje je navodno posada zaključana ali ništa se nedogađa tj. nikako da krenem u novi chapter ima tko ideju u čemu je stvar več sam pokušo uzeti raniji load i napravio sam to na sto načina osto sam na brodu pa ih potamanio sišo sam s broda pa ih potamanio koristio sam magiju, luk, bodeže kratke duge mačeve, čapove ubijo sam ih na svaki moguči način i svakom mogučom strategijom ali kad prva grupa (pretpostavljam da ima još grupa) pomre druga ne dolazi a ne dolazi ni kraj chaptera.

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #158 : 17. Svibanj, 2009., 18:10 »
Osobno nisam igrao igru, ali ovo je strašno napisano :). Valja će netko tko je igrao skužit što si napisao tako bez točki i zareza :)..

Dobrodošao na forum :piva:

*

MrVivi

• **
  • 287
« Odgovori #159 : 17. Svibanj, 2009., 21:08 »
Prvo ima i točki i zareza da li su oni na pravom mjestu to je druga stvar.

Drugo to sam piso nakon tri sata pokušavanja, googlanja i onda, opet pokušavanja tako da sam bio isfristriran i bjesan, kako kažu ko ris, jedan od razloga je taj da zadnjih 15 god. nisam naišo na nešto što nisam mogo u igri ili vezano za komp opčenito rješit sam i sad dođe ovo kvari mi  score.

Treče otkrijo sam da je ovo bug koji je patch 1.02 trebo rješit ali meni očito nije u svakom slučaju ako je tko naletio na sličan problem neka posta kako ga je rješio.

Četvrto daj nije ovo sat hrvatskog malo sporije pročitaj i dokle god okvirno skužiš o čemu se radi sve je super. :)

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #160 : 17. Svibanj, 2009., 21:20 »
Neznam, baš sam nedavno prešao taj dio 2 puta ( sa drugačijim char specom :mrgreen: ). Meni radilo sve kako spada, iako da, dosta dugo treba čekat da se kenjci pomaknu. Fakat neznam jel tebi bug neki retajan ili si samo nestrpljiv

*

Weky

• 3648
  • w00t!!!!!11
« Odgovori #161 : 17. Svibanj, 2009., 21:21 »

Kralju :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Kao odgovor, kupi igru. Ali ovaj put baš kupi.

*

Easy

• 1119
  • disi
« Odgovori #162 : 17. Svibanj, 2009., 21:26 »

Kralju :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Kao odgovor, kupi igru. Ali ovaj put baš kupi.

WEKY :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

*

MrVivi

• **
  • 287
« Odgovori #163 : 17. Svibanj, 2009., 23:54 »
šta ti pričaš igra je oriđi nije direkto iz dučana iz druge je ruke ali je oriđi i jednom sam čeko fakin 45 minutosa i 23 sekundosa, i da mjerio sam

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #164 : 18. Svibanj, 2009., 01:25 »
Znam da si probao već loadati stariji save i sve to, ali ovoga, probaj loadati save ispred tog chaptera. To je 4. chapter jel? Kratak je :( Moj penis dakako :mrgreen:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9