HCL.HR

Zapeli ste u nekoj igri? Pitajte...

• 351 Odgovora
  • 215598 Hitova
*

MrVivi

• **
  • 287
Re: Zapeli ste u nekoj igri? Pitajte...
« Odgovori #165 : 18. Svibanj, 2009., 13:30 »
pokušat ču i moja sučut

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #166 : 18. Svibanj, 2009., 14:10 »
 :mrgreen:

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #167 : 18. Svibanj, 2009., 14:27 »
Imao sam sličan takav problem u Vietkongu. Obavio sam cijelu misiju i trebalo se nakraju samo ukrcat u heli al moji vojnici su i dalje ostali stajat u zaklonu i nisu nikako htjeli doć a bez njih heli nije htio poletit. Na kraju sam išao cijelu misiju isponova i taj put je sve bilo ok, tak da neznam, ako se tebi i nakon ponovnog loada isto događa, ili ti je neki detalj koji treba obavit promako ili je nešto do igre. Al čudno mi je to kad kažeš da je igra original. :solidus:

*

Fenrir

• **
  • 255
  • Zapijev dečko
« Odgovori #168 : 18. Svibanj, 2009., 14:34 »
U MGS igrici sam zapeo na dijelu nakon borbe s Revolver Ocelotom.
Treba mi broj od Meryl, a Campbell kaže da pogledam kutiju pozadi.

:(

« Odgovori #169 : 18. Svibanj, 2009., 14:40 »
to je zajebancija?
 :wildboy:

*

Zeleni

• 752
  • Reggae chiler
« Odgovori #170 : 20. Svibanj, 2009., 23:28 »
nek neko pomogne, ja sam u Sims 3 poceo sa jednim likom, napumpao sam zenu, iako mi nije zena jer se ne znam ozenit, dobio sam djete s njom, ono ima njeno prezime i ne znam kak da sve to dofuram u svoju kucu i kak da ozenim tu zenu. uskoro cu postat starac pa nema smisla, ocu s djetetom malo igrat, napravit lozu obitelji, napravit bogatsvo, kao todorici

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
« Odgovori #171 : 21. Svibanj, 2009., 08:36 »
 :ave:
zaruči je, onda valjda dobiješ opciju propose moving in il tak nešto, tako je bilo u prošlim nastavcima, za treći neznam.

*

Zeleni

• 752
  • Reggae chiler
« Odgovori #172 : 21. Svibanj, 2009., 10:03 »
nema opcije da ju zarucim, u tom je caka, mozda je neki bug ili je moj lik takva osoba da se ne zeli zenit

« Odgovori #173 : 21. Svibanj, 2009., 10:49 »
Tak ti je svejedno. Bar jebeš.

EDIT:
Zapravo, ne kužim šta ti tu smeta. Rula ti situacija čovječe.
Mislim da ću sad ić skinut igru tek toliko da napravim lika s kojim ću probat to napravit svim ženama u susjedstvu.
Jel može u igri žena varat muža?  :ementaler:
« Zadnja izmjena: 21. Svibanj, 2009., 10:51 Ixy »

*

des3iny

• 1389
  • xD xD xD
« Odgovori #174 : 21. Svibanj, 2009., 12:45 »
Jel može u igri žena varat muža?  :ementaler:

ane nemože xD

isprobano  :loludara:

*

Zeleni

• 752
  • Reggae chiler
« Odgovori #175 : 21. Svibanj, 2009., 15:47 »
ma ja sam htio posteno napravit viletinu, al za to mi treba nekoliko generacija proci, znaci da mi svi zaradjuju masno, a moj lik ce sad umrjet i kaj da onda radim, serem kvake

*

des3iny

• 1389
  • xD xD xD
« Odgovori #176 : 21. Svibanj, 2009., 16:11 »
ma ja sam htio posteno napravit viletinu, al za to mi treba nekoliko generacija proci, znaci da mi svi zaradjuju masno, a moj lik ce sad umrjet i kaj da onda radim, serem kvake

varaj... pomladi se malo i onda je oženi :D

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #177 : 21. Svibanj, 2009., 16:13 »
Call of duty 1,uo,2 onako tu i tamo zaglavim. Naime, obavim jedan dva zadatka i u trenutku kad bi moji suborci trebali nešto sami napraviti ostanu na mjestu raširenih ruku (kao da sam u nekom developer modu pa ih želim promatrat) i tako stoje i ne miče se. Također, jedna misija moram pobit sve švabe s obje strane mosta, pobijem sve, nitko ne dolazi više, a kaže 3 remaining... uzmem snajper i gledam okolo i vidim par švaba u daljini stoje u istom položaju :( i eto, neče dalje  :(

*

Easy

• 1119
  • disi
« Odgovori #178 : 21. Svibanj, 2009., 16:21 »

Nemoraš varat. Isključi starenje u opcijama ili ga produži na max 960 dana (in game dana).

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #179 : 21. Svibanj, 2009., 16:52 »
Call of duty 1,uo,2 onako tu i tamo zaglavim. Naime, obavim jedan dva zadatka i u trenutku kad bi moji suborci trebali nešto sami napraviti ostanu na mjestu raširenih ruku (kao da sam u nekom developer modu pa ih želim promatrat) i tako stoje i ne miče se. Također, jedna misija moram pobit sve švabe s obje strane mosta, pobijem sve, nitko ne dolazi više, a kaže 3 remaining... uzmem snajper i gledam okolo i vidim par švaba u daljini stoje u istom položaju :( i eto, neče dalje  :(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9