Rekao sam da tvoj post nema smisla jer je već i 360 zamišljen kao entertainment centar u kući.
Kojem je tržištu Xbox bio okrenut dosad, kralju?

Netflix, Hulu, ESPN, MTV, VH1, Comedy Central, CBS, "videoteka" filmova, Music servis, Last.fm... sve je to trenutno na 360-ici. I većini toga ne možeš pristupiti iz Hrvatske.
Tak da ne vidim u čemu je razlika.
Uostalom, nema smisla žaliti se na to kad to nije u Microsoftovim rukama, ono. Kakve veze oni imaju s dostupnošću Netflixa? Netflix nije dostupan kod nas, gledao ga ti na Xboxu, Playstationu, Wii U, PC-ju ili kako god je još moguće.
Jedino što zasad postoje glasine o nekom always on sustavu i modelu pretplate. Ali to nema veze s Amerikom durrr.
I tamo postoji baš jako negativna reakcija na to. Oboje, jel.
Nekakva pretplata bi se mogla dogoditi, ali dok god je opcionalno, svejedno mi je.
Za always on ne vjerujem dok ne čujem iz njihovih usta. Čisto sumnjam da će to forsirat.
Iz istog razloga iz kojeg neće blokirati second hand igre - jer Playstation 4 to neće napraviti.
U slučaju da to naprave, 720 bi mogao postati novi Dreamcast. xDDD
Mene više zanima kako će Live izgledati.
U početku je imalo smisla plaćanje Livea jer je Microsoft hostao sve servere i sve je radilo dobro. Plus, u to vrijeme online na konzolama nije baš bio standard, pa ono.
Ali sad Microsoft više ne hosta ništa, ne dobiješ nikakve pogodnosti (osim online igranja, koji ne bi trebao biti posebna pogodnost više) i natrpaju ekrane reklamama.
Za razliku od Playstationa koji ima besplatan online, uz Plus koji košta jednako kao Live Gold, a rula puno više.
Nez.